Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

ULUSLARARASI DEDEKTÖRLER DERNEĞİ

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Merhaba! Sadece sana değil. Tüm dedektiflere gider. Müşteri bu şekilde özel mesaj gönderdi. "Dedektifler" grubuna bir mesaj gönderdi ve buna göre cevap gruba geldi.

Original message
Привет! Не только к тебе. Ко всем детективам идёт. Так отправила личное сообщение клиентка. Она отправило сообщение группе "детективы" и соответственно и ответ приходит к группе.
Andrey, Merhaba! Benden sonra foruma gelen herkesi saflarımıza katıldıkları için tebrik etti. Herkesle çalışmak istiyorum!
Andrey böyle bir forum yarattığınız için tekrar teşekkürler! Bana her zaman güvenebilirsin! Erivan'da arkadaşını ve müttefikini tanı!
Saygılarımla, Masis.

Original message
Андрей, Привет! Всех поздравил с вливанием в наши ряды, кто пришёл на форум после меня. Со всеми хачу работать!
Андрей ещё раз спасибо за создание такого форума! Всегда можешь на меня расчитывать! Знай у тебя в Ереване друг и союзник!
С уважением, Масис.
Web sitesi
www.detebelarus.narod.ru
Andrey, merhaba! Yarı özel bölümün anlamını anlamadım. Siteden kayıt olmadan oldukça sakin bir şekilde girdim.
Belki orada da erişimi kısıtlamanız gerekir? Örneğin, sadece kayıtlı dedektifler için mi?

Original message
Андрей, привет! Не понял смысла полуприватного раздела. Я совершенно спокойно зашел в него с сайта без регистрации.
Может быть надо ограничить доступ и туда? Например, только для зарегистрированных детективов?

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Merhaba! Haydi Yapalım şunu!

Original message
Привет! Так и сделаем!
Web sitesi
www.detebelarus.narod.ru
Andrey, forumun ilk sayfasında başka bir hata buldu:
MultiLogin, bu siteyi yeniden kimlik doğrulaması olmadan farklı etki alanları aracılığıyla ziyaret etmenizi sağlar.
Bu site orum.detective-agency.info, orum.detectives-agency.info üzerinden ziyaret edilebilir.
"orum.detective-agency.info" ve "orum.dedektifler-agency.info" kelimelerinin arasına "f" harfini eklemeniz gerekmektedir.

Original message
Андрей, нашел еще ошибку на первой странице форума:
MultiLogin enables you to visit this site via different domains without re-authentication.
This site can be visited via orum.detective-agency.info, orum.detectives-agency.info.
Надо добавить букву "f" в словах "orum.detective-agency.info" и "orum.detectives-agency.info"
Web sitesi
detective03.ru
İyi günler Andrey.
"Veritabanları" alt forumuna kabul konusunda bir sorum var, oraya girmek için ne gerekiyor?

Saygılarımla, Vasili.

Original message
Добрый день Андрей.
Я с вопросом по допуску к подфоруму "Базы данных", что необходимо, для того чтобы войти туда?

С Уважением Василий.

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Vasili, iyi günler. Onları henüz piyasaya sürmedik. Hadi yapalım, kabul alacaksın.

Original message
Василий, добрый день. Мы их ещё не запустили. Сделаем, у Вас будет допуск.
Web sitesi
detective03.ru
İyi günler Andrey.
Her zamanki gibi sana bir soru soruyorum.
Şehirlerde dedektif aramak için Ulan-Ude veya Buryatia Cumhuriyeti yazıyorum, arama motoru bana göstermiyor. Yalnızca Buryatia (Irkutsk, Chita) civarındaki bölgeleri gösterir ???. Belki de hizmetlerimdeki konu o kadar dolu değil ya da başka bir şey mi?
Şimdiden teşekkür ederim.

Original message
Добрый день Андрей.
Я как всегда к Вам с вопросом.
В поиске детективов по городам набираю Улан-Удэ, или Республика Бурятия, поисковик меня не выводит. Выводит лишь регионы которые по соседству с Бурятией (Иркутск, Чита)???. Может у меня тема с моими услугами не так забита или еще что?
Заранее спасибо.

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Tür! Vasili, yorumun için teşekkür ederim. Düzelteceğim!
Tüm saygımla, Andrew.

Original message
Добрый! Василий, спасибо за замечание. Исправлю!
С уважением, Андрей.

Азербайджан. Баку.

Зарегистрированный
Andrey, iyi akşamlar! Sevgili ve saygıdeğer arkadaşım, doğum gününüzü içtenlikle kutluyorum! Aile hayatında sağlık ve mutluluk!

Original message
Андрей, добрый вечер! Дорогой и уважаемый друг, сердечно поздравляю тебя с твоим днём рождением! Здоровья и счастья в семейной жизни!