Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

ULUSLARARASI DEDEKTÖRLER DERNEĞİ

Web sitesi
privatdetectiv-ua.com
ULUSLARARASI ÖZEL DEDEKTIFLER FORUMU

Merhaba Drew! Habarovsk'ta bir meslektaşı ile aradı, MTS ve Beeline için fırsatları var, Megafon zor olduğunu söyledi.Bu artık alakalı olmasa da, müşterinin kendisi bir yerde kayboldu - bir martı. : bükülmüş:

Original message
МЕЖДУНАРОДНЫЙ ФОРУМ ЧАСТНЫХ ДЕТЕКТИВОВ

Привет Дрю! По Хабаровску созванивался с коллегой у него есть возможности по МТС и Билайну, Мегафон сказал что трудно.Хотя это уже не актуально, сам клиент куда то пропал - чайка. :twisted:

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru

Merhaba Laszlo! Banner ile aranız nasıl?

Original message

Привет, Ласло! Как продвигаются дела с банером?
Web sitesi
privatdetectiv-ua.com

Sipariş pazar gününe kadar hazır olacak!

Original message

Порядок, до воскресенья будет готов!

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru

İyi!

Original message

Отлично!

Merhaba Andrew! Açık havada bitirdiniz mi? pankart nerede?
Saygılarımla, İskender.

Original message

Привет Андрей! Закончил наружку? Где баннер?
С уважением Александр.

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru

Merhaba sevgili meslektaşım! Şu anda onun içinde oturuyorum, yoldaşım şu anda arabada onun yanında oturuyor, onu bitiriyor.
Forumun gelişimindeki desteğiniz için gerçekten minnettarım! Nasıl yapacağız, hemen göndereceğim ve ondan sonra forumun yeniden inşası ile ilgileneceğiz. Düşüncelerim:
Tasarımı kökten değiştireceğiz, buna Uluslararası İnternet Dedektifler Birliği diyelim. Bu iş için bir kamu kuruluşu var. Forumun ana sayfasında, alt tablodan ayrılacağız, ona bir şeyler ekleyeceğiz, örneğin boş pozisyonlar, tahkim mahkemesi, belki de şikayetçiler için bir bölüm. Bu arada, sizi de (tahkim mahkemesinde) görmek isterim.
En üstteki tabloyu kaldıracağız, onun yerine forumun konseptini yansıtmamız gereken metni yerleştireceğiz. Ana sayfada şehirlerin olduğu bir çizgi olacak, örneğin Rostov-on-Don'a tıklayacaksınız ve sayfanıza yönlendirileceksiniz ve iki tablo ile şimdiki gibi görünecek.
Düşüncelerinizi "duymak" istiyorum, onlar benim için önemli. Belki de ana sayfadaki metni sunacaksınız ve hepimizin ihtiyacı olanı birlikte seçeceğiz.
En derin saygılarımla, Andrey Matushkin.

Original message

Здравствуйте, уважаемый коллега! В данный момент именно в ней и сижу, мой компаньон в данный момент сидя рядом в машине его доделывает.
Очень ценю Вашу поддержку в развитии форума! Как сделаем, сразу перешлю и после этого займемся реконструкцией форума. Мои мысли такие:
дизайн поменяем кардинально, назовёмся Международная интернет ассоциация детективов. Общественная организация под это дело есть. На главной странице форума оставим нижнию таблицу, кое чего в неё добавим, например вакансии, третейский суд, возможно раздел для жалобщиков. К стати я хотел бы Вас в нём видеть (в третейском суде).
Верхнею таблицу уберём, вместо неё разместим текст, в котором мы должны будем отразить концепцию форума. На главной странице будет строка с городами, нажимаешь например Ростов-на-Дону и попадаешь на Вашу страницу, а она уже будет выглядеть примерно как сейчас, с двумя таблицами.
Хотел бы "услышать" Ваши мысли, они для меня важны. Может Вы предложите текст на главную страницу и мы вместе выберем, то что всем нам нужно.
С глубочайшим уважением, Матушкин Андрей.

Andrey, güvenin için teşekkürler. Karşı değilse de, sonunda SİZE geçelim. Hepimiz forumda muazzamımızın kaç yıldır sizin tarafınızdan çiğnendiğini gördük ve meslektaşlarımla iletişim kurarken, benden biraz daha gencim, anında onların yaş kategorisine geçiyorum ve orada kendimi rahat hissediyorum. Bana ana sayfadaki metin hakkında daha fazla bilgi ver (kelime sayısı), bunun hakkında düşüneceğim.
İskender.

Original message

Андрей, благодарю за доверие. Давай окончательно перейдём на ТЫ, если не против. Мы все видели на форуме, сколько лет топчется тобой наша необъятная, а я в общении с коллегами немного моложе меня по возрасту, моментально перехожу в их возрастную категорию, и кажется чувстую там себя уютно. Расскажи подробнее о тексте на главной (количество слов), я подумаю.
Александр.

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru

Teşekkürler sevgili arkadaşım! Sana dönüyorum. Bu yüzden forumun okuyucusunun bu forumda farklı şehirlerden ve ülkelerden ajansların temsil edildiğini söylemesi gerekiyor. Müşterilerimizden meslektaşlarının çalışmaları hakkında geri bildirim vermelerini istiyoruz, böylece gelecekte daha iyi hizmet alacaklar. Geri bildirimlerine ve meslektaşlarımızdan gelen geri bildirimlere dayanarak, dedektiflere güven derecelendirmeleri atayacağız. Ayrıca forumun bir yardım hattı, yani bir meslektaşınızı arayıp şikayet edebileceğiniz bir telefon numarası olduğunu da size bildireceğiz. Böyle bir şey görüyorum. Meslektaşlarınızı da düşünmenizi ve düşünmenizi istiyorum.
Andrey.

Original message

Спасибо, дорогой друг! Перехожу на ты. Значит читателю форума нужно рассказать, что на данном форуме представлены агентства из разных городов и стран. Мы просим клиентов, чтобы они высказывали свои отзывы о работе коллег, тем самым они получат в дальнейшем более качественные услуги. На основании их отзывов и отзывов коллег будем выставлять детективам рейтинги доверия. Так же сообщим, что на форуме есть горячая линия, то есть телефон по которому можно позвонить и пожаловаться на коллегу. Я вижу примерно так. Я хотел бы чтобы ты тоже подумал и подумали коллеги.
Андрей.

Andrey, ana sayfada bir afiş yayınladı. Şu bölümlere gidin: duyurular, site kataloğu ve orada hizmetleriniz ve ajanslarınız hakkında bilgi yayınlayın.
İskender.

Original message

Андрей, баннер разместил на главной. Зайди в разделы: объявления, каталог сайтов и размести там информацию о своих услугах и агентствах.
Александр.

Andrey, yeni forumda daha fazla ayrıntı verebilir misin?

Original message

Андрей, по новому форуму, можно подробней?