Бюро Рысь
Зарегистрированный
Firstly, I am a forum participant like you, and secondly, I’m talking about the case, there are topics where such topics are discussed, why lead the same conversation in all topics at once? Moreover, this topic was originally created for a completely different, read the name carefully. And as for who I am, come to visit us to get to know each other (especially fellow countrymen, Pavlovsky district of the village of Livenka, where I grew up), or else to draw conclusions without knowing the person and not working with him somehow not professionally.Письменный Сергей Алексеевич قال:Who are you and why are you interfering in the debate of professionals? You have already distinguished yourself quite "worthily" !!! Detectives have the right to communicate wherever they want?
Original message
Во первых я такой же участник форума как и Вы, а во вторых я говорю по делу, есть темы где обсуждается такие темы, зачем вести один и тот же разговор во всех темах сразу? Тем более эта тема изначально была создана совсем для другого, прочитайте внимательно название. А насчет кто я такой, приезжайте в гости познакомимся (тем более земляки, Павловский район с. Ливенка, где я вырос), а то делать выводы не зная человека и не работая с ним как-то не профессионально.Письменный Сергей Алексеевич قال:А Вы кто такой и почему вмешиваетесь в диспут профессионалов? Вы уже отличились достаточно "достойно"!!! Детективы имеют право общаться там, где захотят?