A
Anonymous
And I, too, got caught, although I'm married. I met an old acquaintance whom I had not seen for 18 years, and in her youth she was in love with him. They began to meet on the street often, began to talk for a long time. When I met him, a lilac began to bloom in my soul. They talked for two months, I didn’t go for a closer relationship. And he was in no hurry. Apparently he knew well the psychology of a woman, that she needed to be placed in her, brought to the desired state. And then that moment still arrived. It was a night of love. Then his brother allegedly fell ill. The brother needs to be looked after, and apart from him, no one could neither his wife nor adult children. And now I think I didn’t want to just waste my strength on me. Then SMS comes: a disaster happened to me, I crashed someone else's car, only you can help me out. He whined, called 5 days. And I gave up. I sent him 50 thousand. Everything. After that, love ended. Stopped writing, calling. And now 8 months have passed, included me in the black list. That is all love.
Original message
А я тоже попалась,хотя я и замужем. Встретила старого знакомого,которого не видела 18 лет,а в молодости была влюблена в него. Начали встречаться на улице часто,стали подолгу разговаривать. Когда я его встречала, у меня в душе начинала цвести сирень. Два месяца разговаривали,на более тесные отношения я не шла. А он и не спешил. Знал видимо хорошо психологию женщины,что ее нужно расположить к себе,довести до нужного состояния. И вот тот момент все-таки настал. Была ночь любви. Затем у него заболел якобы брат. Брата нужно выхаживать,а кроме него никто не мог ни жена,ни взрослые дети. А сейчас я думаю не хотелось просто силы растрачивать на меня. Тут смс приходит: со мной случилась беда,я разбил чужую машину,только ты меня можешь выручить. Ныл,звонил 5 дней. И я сдалась. Отправила ему 50 тыс. Все. После этого любовь кончилась. Перестал писать,звонить. А сейчас прошло 8 месяцев,включил меня в черный список. Вот и вся любовь.