Запаренко Александр Николаевич
Private access level
Full members of NP "MOD"
St. Petersburg section IAPD
Наш баннер Разместите наш баннер на своем сайте уже сегодня !
Правила форума - обязательны к прочтению !
A long time ago the forum pages did not see such nonsense ...former FSB officer who was driven by wolf article Alexander Lavrukhin.
Давненько страницы форума не видели такой ахинеи...бывший сотрудник ФСБ, которого погнали по волчьей статье Лаврухин Александр Петрович.
And who are you and where will you be from? How are you doing here on the forum, crank?Yes, under the name "Turkish detective" is hiding a certain former FSB officer, who was driven by a wolf article Alexander Lavrukhin. Here is Vitya Mezheritsky, why are you silent? here they mislead customers, they say that one detective with the famous name "Turkish" is like from a movie, but in fact Lavrukhin is some kind. This is a violation of the honor and the detective code!
А ты то сам кто такой и от куда будешь? Ты как вообще тут на форуме оказался, чудик?Да, под названием "детектив турецкий" скрывается некий бывший сотрудник ФСБ, которого погнали по волчьей статье Лаврухин Александр Петрович. Вот Витя Межерицкий, ты что молчишь ? тут вводят в заблуждение клиентов, говорят, что один детектив с известной фамилией "Турецкий" , как из фильмов, а на самом деле Лаврухин какой то. Это же нарушение чести и кодекса детектива !
Even if he suddenly sees clearly and wants to "get out of the shadow" and introduce himself, he will not succeed.And who are you and where will you be from? How are you doing here on the forum, crank?
Он даже если вдруг прозреет и захочет "выйти из тени" и представиться, то не получится.А ты то сам кто такой и от куда будешь? Ты как вообще тут на форуме оказался, чудик?
He is most likely a citizen by the name of "Sovramshi"))) And he will never come out of the dark corner, since he was a snout in the fluff and a coward by nature ... So he will be yapping from under the shop for a long time)))And who are you and where will you be from? How are you doing here on the forum, crank?
Он скорее всего гражданин по фамилии "Соврамши" ))) И из тёмного угла никогда не выйдет, так как рыло в пуху и трус по натуре своей... Так что будет долго тявкать из-под лавки)))А ты то сам кто такой и от куда будешь? Ты как вообще тут на форуме оказался, чудик?