Частный детектив. Тайный советник. Омск.
Зарегистрированный
- Reaction score
- 12
- Website
- secret-adviser.tiu.ru
Re: CRIMEA BALAKLAVA 2011 (Real photos)
Andrey, do not reproach yourself. Everything is fine with me, and besides, you did not drive me into the water.
Частный детектив. Курган. said:Детективное агентство УкрРозыскИнфо said:This is absolutely COOL !!!! ..... I was worried that the SEA WALK was a success and Help was not scolded for advice
Igor, I would post a video about a dolphin, but I don’t know how. And Nail is still well done. 3 minutes after a deep jump there, it is a pity that he had problems with his ears, he could not "blow them through". But I swam for about ten to fifteen minutes. Even Serega Prokopiev was lured, now I reproach myself, judging by today's posts, he caught a cold.
Andrey, do not reproach yourself. Everything is fine with me, and besides, you did not drive me into the water.
Original message
Re: КРЫМ БАЛАКЛАВА 2011 (Настоящие фото)
Андрей, не кори себя. Со мной все в порядке, к тому же ты меня не загонял в воду.
Частный детектив. Курган. said:Детективное агентство УкрРозыскИнфо said:Это уж совсем КРУТО!!!!.....Всё переживал, чтобы МОРСКАЯ ПРОГУЛКА удалась и Хелпа за советы не ругали
Игорь, я бы выложил и видео про дельфинчика, но не знаю как. А Наиль все равно молодец. 3 минуты после прыжка в глубину есть, жаль, что у него проблемы с ушами, так и не смог их "продуть". Зато я около десяти-пятнадцати минут поплавал. Даже Серегу Прокопьева сманил, сейчас корю себя, он судя по сегодняшним постам простудился.
Андрей, не кори себя. Со мной все в порядке, к тому же ты меня не загонял в воду.