Yakup, hoşgeldin! Ortaklık yapmaktan memnuniyet duyarım!
Original message
Яков, приветствую! Буду рад партнерству!
Наш баннер Разместите наш баннер на своем сайте уже сегодня !
Правила форума - обязательны к прочтению !
Misafirperverlik için teşekkürler! Karşılıklı yarar sağlayan işbirliğinden memnuniyet duyacağım!Матушкин Андрей Николаевич' Alıntı:İyi günler, Rüstem.
Sizi Forumumuza davet etmekten mutluluk duyuyorum.
Umarım zamanla sizinki de olur.
IAPD web sitesine bir afiş ve bir fotoğraf yerleştirmek şiddetle tavsiye edilir!
Karşılıklı yarar sağlayan işbirliğini dört gözle bekliyorum.
İçtenlikle.
Спасибо за гостеприимство! Буду рад взаимовыгодному сотрудничеству!Матушкин Андрей Николаевич' Alıntı:Добрый день, Рустам.
Рад приветствовать Вас на нашем Форуме.
Надеюсь, что со временем он станет и Вашим.
Размещение баннера сайта IAPD и фото категорически приветствуется!
Рассчитываю на взаимовыгодное сотрудничество.
С уважением.
Selamlar Andrey!))Андрей Захаров' Alıntı:Rüstem))) Bu Foruma Hoş Geldiniz)))
Приветствую, Андрей!))Андрей Захаров' Alıntı:Рустам))) Приветствую на этом Форуме)))
Almatı temas halinde! İşbirliği için sabırsızlanıyoruz!STALKER' Alıntı:Kemerovo'ya hoş geldiniz! Ve her zaman günün herhangi bir saatinde işbirliği yapmaktan memnuniyet duyarım !!!
Алматы на связи! Будем рады сотрудничеству!STALKER' Alıntı:Кемерово приветствует! И всегда в любое время суток рад сотрудничеству!!!
Almatı'dan selamlar!Борис Вячеславович' Alıntı:Penza'ya hoş geldiniz!
Привет из Алматы!Борис Вячеславович' Alıntı:Пенза приветствует!
Almatı karşılıyor!Частный детектив. Плотников Юрий. Хабаровск.' Alıntı:Habarovsk karşılıyor!
Алматы приветствует!Частный детектив. Плотников Юрий. Хабаровск.' Alıntı:Хабаровск приветствует!
)..Robert, karşılıklı olarak sizi gördüğüme sevindim. Peki neden bir saatliğine?))).. Uzun süreli ve kalıcı bir ilişki için varım))).. Fikrinize saygı duyuyorum ama katılmayacağım.. Nedenini açıklayacağım .. Her şey göreceli , çalışma arkadaşı. Benimle normal bir çalışan arasındaki fark nedir? Sadece iş adamı ilk aşamada beni tanımıyor .. ama bu düzeltilebilir ... Ayrıca .. Güvenlik Servisi'nden istifa eden personelin sahip olduğu bilgileri rakipler veya maliye ile "birleştirmeyeceği" garantisi nerede? memurlar? Burada da eşit şartlardayız.. Olasılık aynı.. Aslında bu aynı, fark ettiğiniz gibi, bir yabancı. Yönetimin veya işletme sahiplerinin her bir Güvenlik Hizmeti çalışanını ayıklayıp onları kişisel olarak ve ayrıca genel olarak diğer personeli tanıdığından emin değilim ... sadece Güvenlik Konseyi başkanını (liderlik için) davet edebilir ve görevlendirebilirler .. . ve sonra onlar ama yabancılar .. Daha fazlasını söyleyeceğim, en candan dostlar bile bazen düşman olabilir ve sevdiklerimizden dışarıdakilerden daha fazla zarar görürüz, çünkü onlara sırlarımızla daha çok güveniriz, ama bu başka konu .. Yani, bence hepsi kişisel algıya bağlı, bu bir seferlik .. ve ikinci, ana koşul bir kişinin terbiyesidir .. bu durumda, ben veya tam zamanlı bir güvenlik görevlisi işe alınmış .. Ama Sadece size katılıyorum, evet, aşina olmayan iş adamlarının ana kısmı teklife karşı temkinli.. ama bunun da düzeltilebilir olduğunu düşünüyorum.. çalışmamız gerekiyor.. Şimdi sadece beni şahsen veya yakınlarından tanıyanlarla çalışıyorum. arkadaşlar, akrabalar .. işletmelerinde güvenliği artırmam için beni şahsen davet eden birkaç kişi yok .. onlardan tavsiyeler geliyor , bu yüzden şirketin bir imajını oluşturmaya çalışıyorum veya artık USP (benzersiz ürün teklifi) demek alışılmış olduğu gibi .. Ben de sormak istiyorum .. Denetim ofislerine itiraz, ziyaret muhasebecilerinin hizmetleri ne olacak? ve şirketin hemen hemen tüm girdi ve çıktılarına güvenilen avukatlar, duruma bağlı olarak .. avukatlara nasıl güvenirler? .. üstelik bir sürü avantaj sağlamaya hazırım .. güvenlik, asıl mesele hariçtir - personel ile ekleme veya gizli anlaşma ve iç denetimler sırasında önyargılı kararlar .. Bu nedenle, korkunuzun Robert olduğunu düşünmüyorum, kusura bakmayın .. ama gücenmedim ..Роберт' Alıntı:Rüstem, tabii ki seni burada gördüğüme sevindim ama burada yazdıkların beni dehşete düşürdü. "Bir saatlik koca" şeması güvenlik alanında çalışmıyor. Bu, dışarıdan birinin firma hakkında bilgi almasına ve ona veda etmesine izin vermek anlamına gelir. Aldığı bilgilerle ne yapacak? Şirket artık onu kontrol etmeyecek. Ve bu, güvenliği sağlama açısından iyi değil, şirketin güvenliğinin çöküşüne giden doğrudan bir yol. Akıllı bir işletme sahibi sizinle asla iş yapmaz. Fazla kışkırtıcı. Alınmayın! Sadece uçun, çalışma yaklaşımını değiştirin! Anında. "Merhaba!" Kelimesinden sonra başlayın.
)..Роберт, взаимно рад Вас видеть. Ну почему на час?))..я за долгосрочные и постоянные отношения))..Я уважаю Ваше мнение, но позволю себе не согласится с ним..объясню почему.. Все относительно, коллега. В чем отличие меня от штатного сотрудника? Только в том, что бизнесмен на первом этапе меня не знает..но это исправимо...Далее..Где гарантия того, что уволившийся штатный сотрудник СБ не "сольет" имеющуюся у него информацию конкурентам или фискалам? Тут мы тоже на равных..Вероятность такая же..По сути, это тот же, как Вы заметили, посторонний человек. Я не уверен в том, что администрация или собственники бизнеса отсеивают каждого сотрудника СБ и знают их лично,, как впрочем и другой персонал в общем... они могут пригласить и заручится только за руководителя СБ(за руководство)...а дальше те же посторонние люди..скажу больше, даже самые закадычные друзья порой могут стать врагами и именно от близких мы получаем больше вреда, чем от посторонних, потому что больше им доверяем свои секреты, но это уже другая тема..Так что , думаю все зависит от личного восприятия это раз..и второе, основное условие, это порядочность человека.. в данном случае меня или наемного штатного СБшника..Но согласен с Вами лишь в том, что да, основная часть незнакомых бизнесменов относятся с опаской к предложению..но это я думаю тоже исправимо..нужно работать..Сейчас я работаю только с теми кто меня знает лично или от своих близких друзей, родственников..таких не мало, которые лично приглашали меня наладить безопасность на их предприятиях..от них идут рекомендации, так я пытаюсь создать имидж компании или как сейчас принято говорить УТП (уникальное товарное предложение).. Так же хочу спросить..а как же обращение к аудиторским конторам, услугам приходящих бухгалтеров и юристов, которым доверяют практически всю подноготную компании, в зависимости от ситуации..как доверяют адвокатам?..мало того я готов кучу преимуществ предоставить..начиная с того, что при аутсорсинге безопасности исключается основное - сращивание или сговор с персоналом и принятие необъективных решений при проведении служебных проверок..Поэтому, думаю Ваш ужас не оправдан Роберт, без обид.. а я не в обиде..Роберт' Alıntı:Рустам, я, конечно, рад Вас видеть тут, но в ужасе от того, что вы тут написали. Схема "муж на час" не работает в сфере безопасности. Это значит дать постороннему человеку получить информацию о фирме и попрощаться с ним. А что он будет делать с полученной информацией? Фирма то это уже контролировать не будет. А это, с точки зрения обеспечения безопасности, не благо, а прямой путь к развалу безопасности фирмы. Умный хозяин бизнеса никогда не будет иметь с Вами дела. Слишком уж все провокационно. Не обижайтесь! Просто мухой меняйте подход к работе! Мгновенно. Начинайте после слова "здравствуйте!"
Kazakistan'dan merhaba! Teşekkürler!Чередов Алексей' Alıntı:Buryatia'ya hoş geldiniz! Foruma hoş geldiniz!
Привет из Казахстана! Спасибо!Чередов Алексей' Alıntı:Бурятия приветствует! Добро пожаловать на форум!
Almatı'ya hoş geldiniz! Her şey göreceli Ivan! .. Robert'a cevap olarak fikrini bıraktı ..Департамент' Alıntı:Moskova karşılıyor!
Sorunun firmanın iç ticari çıkarlarıyla ilgili olup olmadığına tamamen katılıyorum.Роберт' Alıntı:Rüstem, tabii ki seni burada gördüğüme sevindim ama burada yazdıkların beni dehşete düşürdü. "Bir saatlik koca" düzeni güvenlik sektöründe çalışmıyor. Bu, bir yabancının şirket hakkında bilgi almasına ve ona veda etmesine izin vermek anlamına gelir. Ve aldığı bilgilerle ne yapacak? Firma artık bunu kontrol etmeyecek. Ve bu, güvenlik açısından bir lütuf değil, şirketin güvenliğinin çöküşüne giden doğrudan bir yoldur. Akıllı bir işletme sahibi sizinle asla iş yapmaz. Her şey fazlasıyla kışkırtıcı. Alınma! Sadece işe yaklaşımınızı değiştirerek uçun! Aniden. "Merhaba!" Kelimesinden sonra başlayın.
Personeli, adayları, karşı tarafları ve diğer "yüzeysel" müdahaleleri kontrol etmeye gelince, bence bu, özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler hakkında konuşurken, özellikle kritik değildir.
İçtenlikle,
İvan
Приветствует Алматы! Все относительно, Иван!..Свое мнение оставил в ответе Роберту..Департамент' Alıntı:Москва приветствует!
Согласен полностью, если...вопрос касается внутренних коммерческих интересов фирмы.Роберт' Alıntı:Рустам, я, конечно, рад вас видеть тут, но в ужасе от того, что вы тут написали. Схема "муж на час" не работает в сфере безопасности. Это значит дать постороннему человеку получить информацию о фирме и попрощаться с ним. А что он будет делать с полученной информацией? Фирма то это уже контролировать не будет. А это, с точки зрения обеспечения безопасности, не благо, а прямой путь к развалу безопасности фирмы. Умный хозяин бизнеса никогда не будет иметь с Вами дела. Слишком уж все провокационно. Не обижайтесь! Просто мухой меняйте подход к работе! Мгновенно. Начинайте после слова "здравствуйте!"
Если дело касается проверки персонала, кандидатов, контрагентов, а также иного "поверхностного" вмешательства, то, по моему мнению, это не особо критично, особенно если речь ведем про малый и средний бизнеса.
С уважением,
Иван