Роберт' Alıntı:
Genelde itibarına önem veren şirketler sırları konusunda avukatlara, avukatlara ve güvenlik görevlilerine "bir saat" güvenmezler. eyalette kendinize ait olmak daha karlı. Daha az para harcarsınız. Gerçekte, bu tür işler ancak şirket çalışanlarının veya aile üyelerinin kendilerinin sorun hakkında hiçbir şey bilmemesi durumunda talep edilebilir. Ama bunun için para ödüyorlar!! sıfırdan bir güvenlik hizmeti kurmak da mümkün. Ama bunun için fazla para ödemeyecekler.
Burada hemfikir olamam, evet .. ama tekrar ediyorum, büyük şirketlerin bir bölümünde uzun vadeli çalışmaya vurgu yapıyorum .. ve "bizim" ve "bizim değil" sorusu bence sadece bir zaman meselesi , bir kategoriden diğerine geçiş zamanı, ancak diğer durumlarda, Ivan'ın yukarıda belirttiği gibi, bir kerelik "yüzeysel konularda", bir kerelik ödeme veya hacmin tamamlanmasından sonra ödeme üzerinde çalışma sunuyoruz .. Bence bu dış kaynak kullanımının en büyük avantajlarından biridir ... hizmetlerse bir IP uzmanına veya küçük işletmeciye neden aylık ödeme yaparsınız SBShnik'i ayda bir mi yoksa yılda bir mi kullanır?
Katılıyorum, bunu herkes kabul etmeyecek, peki, bu bir iş ... seçim sahibine ait ... Arabalar da araba yıkamada yıkanmaz, şartları olan biri prensipte kendini yıkar ..
Bu arada büyük işletme sahipleri, güvendikleri güvenlik görevlilerine bile emanet edemeyecekleri soruları sık sık sormuşlar.. ayrıca mevcut güvenlik görevlilerinin denetimini de yapmışlar..
Ayrıca bir iş adamının maliyetleri üzerinde durmak istiyorum. Evet, tabi ki ödemeniz gereken sorular var.. ve çok iyi ödemeniz gerekiyor ama meslektaşlarım.. bu sizinle işimiz ve kendimizin ve yaptığımız işin fiyatını bilmeliyiz.. istersen güzel yaşa, güvenlikten tasarruf etme.. başka bir soru da, her iş adamı bunu fark etmez.. hatta tam tersine, kendilerine güvenliği düşük maliyetlerle veya genellikle ücretsiz, deyim yerindeyse, dostane bir şekilde sağlamak isterler.. Pazara esnek bir sistem ve bireysel bir yaklaşım sunuyoruz. küçük bir fiyat için biri, büyük bir fiyat için biri .. ancak, tüm satış hizmetleri sistemi bu şekilde düzenlenir ..