Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

Özel dedektif ve internet...

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
inquisitor' Alıntı:
Sevgili, bir kerede ORD biliminin kim ve nasıl öğretildiğine dair şeyleri sıralamaktan bıkmadınız mı? Bu yüzden size ORD'nin bir bilim değil, dedektifin sadece ayrılmaz ve zor bir parçası olduğu pratik bir faaliyet alanı olduğunu biraz hatırlatmama izin verin.
İnternet sadece bir iletişim aracıdır. İletişim yok - İnternet yok, diğer kişilerin sunucuları da dahil olmak üzere bilgilere erişim yok.
Bu nedenle, dedektif buna göre İnternet ile ilgili olmalıdır.
İnternetteki herhangi bir sayfada sunulan bilgileri doğru bir şekilde düzeltirseniz, bu zaten her durumda kanıt olacaktır. Aynı zamanda, bilgiler bazen iyi bir şekilde tahrif edildiğinden ve dolayısıyla yanlış olduğundan, bu tür kanıtlar son derece dikkatli kullanılmalıdır.
İnterneti hayatımda kullanıyorum ve aşağıdaki öncelik politikasını uygulayarak çalışıyorum:
1. Bir iletişim ve iletişim aracı olarak İnternet.
2. İnternet, açık ve kamuya açık veritabanlarına erişim olarak.
3. Resmi olmayan kaynaklardan bilgi toplama, özetleme ve analiz etme aracı olarak İnternet ve bir sorunu çözmek için kullanma olasılığı.
4. Bilgi ve dezenformasyon yayınlamak için bir ortam olarak İnternet
5. Bir eğlence aracı olarak internet.
6. Para kazanmanın bir yolu olarak internet

Tartışma böyle bir şey olmalıydı, ama yanlış yola girdi.
Gerçekten de Dumas, Rusya, aptallar ve yollar hakkında konuşurken haklıydı.

Herkese ve özellikle İnternet'teki bazı faydalı kaynaklara bağlantılar için Egor227'ye teşekkürler. Ve sevgili beyler, alınmayın, ama hepimiz yaşlılıkta demagog oluyoruz, çünkü hayattan başka bir şey almak istiyoruz ve hepsi bu, siktir et, kaynak biter.
Andrew, iyi günler. Teşekkürler!

Original message
inquisitor' Alıntı:
Уважаемые, а вам еще не надоело выяснять отношения по поводу того, кто и как науку ОРД в свое время учил? Так вот чуть напомню, что ОРД это не наука, а целая сфера практической деятельности, в которой сыск всего лишь составная и тяжелая её часть.
Интернет это всего навсего коммуникационное средство связи. Нет коммуникации - нет Интернета, нет доступа к информации, в том числе и на чужих серверах.
Поэтому сыщик должен относиться к сети Интернет соответственно.
Если правильно закрепить информацию, изложенную на какой-нибудь страничке в сети Интернет, это станет уже доказательством в каком-либо деле. Вместе с тем, такое доказательство нужно использовать с предельной степенью осторожности, так как информация порой бывает хорошо сфальсифицированная, а потому ложная.
Я в своей жизни и деятельности использую Интернет применяя следующую приоритетную политику:
1. Интернет, как средство связи и общения.
2. Интернет, как доступ к открытым и общедоступным базам данных.
3. Интернет, как средство для сбора, обобщения и анализа информации из неофициальных источников и возможность использования её для решения задачи.
4. Интернет, как средство для размещения информации и дезинформации
5. Интернет, как средство развлечения.
6. Интернет, как способ зарабатывания денежных средств

Примерно такая должна была быть дискуссия, а пошла по не той колее.
Воистину был прав Дюма, когда говорил про Россию, дураков и дороги.

Спасибо всем, и особенно Егору227 за ссылки на отчасти полезные ресурсы в сети интернет. И господа уважаемые не обижайтесь, но все мы к старости становимся демагогами, потому что хочется от жизни получить еще чего-нибудь, а уже все, пипец, ресурс кончается.
Андрей, доброго времени суток. Спасибо!

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
ДНК' Alıntı:
Егор227' Alıntı:
yardım edin teşekkürler. kurulan kelimesinin kullanımı hakkında bir açıklama eklediğini söyledi. Kurulmuş. Hizmette o kadar sık, hem yerinde hem de yersiz olarak kullanırsınız, artık çoğu zaman ayrıntılara dikkat etmezsiniz, başkalarının neden ve neden almadığını veya yakalamadığını düşünürsünüz. ve sonra sen (yani ben) senin "dalganda" olduğunu ve diğerlerinin senin "dalganda" olmadığını anlarsın ve onlar seni anlamazlar. Bana göre Ronin'in kitabını bir şekilde övdün. Ben de okurken KGB ORD'nin ders kitabını aldıklarını veya GRU'yu yeniden yazdıklarını düşündüm. Yani, operasyonel çalışmalarda NLP'nin kullanılmasına ilişkin bir bölüm var. Orada insanlar tarafından üç ana bilgi işleme sistemi hakkında yazılanları hatırlayın. Ses listeleri. görselciler kinestetik ve NLP literatüründe bir yerlerde dördüncü tip hala tanımlanıyor, adını hatırlayamıyorum, ama özü değil. İnsanlar farklı. Ve bu kitap insanların birbirini anlamamasının nedenlerini anlatıyor. çünkü önde gelen sistemleri koordineli değil (bilgisayarlar gibi ana işletim sistemlerini yazmak istedim). Ve bunların koordinasyonu için ayar veya kalibrasyon kavramı vardır. Burada farklı insanlar olduğumuzu düşünüyorum ve bu forum bilgisayarlarımızın ana işletim sistemlerini ve tabii ki hepimiz İnternet kullanıcılarını kalibre etmenin veya uyumlu hale getirmenin bir yolu. teşekkür ederim tekrar yardımcı olun. Yorumunuz için.... :)

Ve Yegor'un sözlerini beğendim .... sık sık ve bireysel olayların taktikleri ve yöntemleri de dahil olmak üzere onunla aynı fikirde değilim .... ama herkesin müşterinin kalbine giden kendi yolu var ..... hatırlatmak istiyorum departmanlarda özel soruşturma ve operasyonel çalışmalar yürütürsünüz. ORD farklı şeylerdir ... aynı madalyonun iki yüzü gibi .... öz aynı gibi görünüyor, ancak resimler farklı .... Asıl mesele birbirleriyle ve dünyayla ilgili olarak insan kalabilmek. müşteri .... herkese büyük saygıyla ... DNA.
İyi günler, Dmitry. Teşekkürler!

Original message
ДНК' Alıntı:
Егор227' Alıntı:
хелп спасибо тебе. что вставил замечание по поводу употребеления слова установлено. установил. на службе так часто его употребляешь, и к месту и не кместу, что часто уже на детали не обращаешь внимание, думешь, что а почему этого другие не занют или не поимают. а тут приходит тебе понимание, что ты (то есть я) на своей "волне" а другие то не на твоей "волне" и тебя они не понимают. Как то ты по моему хвалил книгу Ронина. Я тоже, как прочитал, то подумал, что взяли учебник ОРД КГБ или ГРУ переписали. Так вот, там есть глава об использовании НЛП в оперативной работе. Вспоминай, что там написано о трех главных системах переработки информации людьми. Аудиоалисты. визуалисты. кинестетики и где то в НЛП литературе еще описан четверты тип, не могу вспомнить его название, но не суть. Люди разные. И в этой книге описаны причины того, что люди друг друга не понимают. потому что, не согласованы их ведущие системы.(хотел было написать главные операционные системы, по типу компьютеров). А для согласование таковых есть понятие подстройки или калибровки. Я думаю, что мы тут разные люди, а форум сей, это способ калибровки или согласования главных операционных систем наших компьютеров, и конечно всех нас, пользователей инета. спасибо хелп тебе еще раз. за твое замечание.... :)

А мне слова Егора понравились....часто и много с ним не согласен в т.ч и по тактике и методам отдельных мероприятий....но у каждого свой путь к сердцу клиента.....хочу напомнить что частный сыск и оперативная работа в подразделениях осущ. ОРД это разные вещи...как две стороны одной монеты....суть вроде одна, а картинки разные....главное людьми оставаться по отношению друг к другу и к клиенту ....с огромным ко всем уважением...ДНК.
Доброго времени суток, Дмитрий. Спасибо!

частный детектив Хмельницкий

Зарегистрированный
Web sitesi
iapd.info
inquisitor' Alıntı:
Herkese ve özellikle İnternet'teki bazı faydalı kaynaklara bağlantılar için Egor227'ye teşekkürler. Ve sevgili beyler, alınmayın, ama hepimiz yaşlılıkta demagog oluyoruz, çünkü hayattan başka bir şey almak istiyoruz ve hepsi bu, siktir et, kaynak biter.

Bağlantılar için ve Egor'a teşekkür ettim. Ancak açık iletişimde, internette bunu ve bunu çözdüklerini okumak, daha sonra temizlikçiler aracılığıyla "tekrar kontrol edildi" ve müşteriye sözde BELLİ MALZEME VERİLDİK - Ben ve arkadaşlarımın-meslektaşlarımın böyle değerlendirilmesini istemem aranan adamlar ..... bu benim derin inancım ve açık sözlülüğüm için birinin gücenmesine izin verin.

Original message
inquisitor' Alıntı:
Спасибо всем, и особенно Егору227 за ссылки на отчасти полезные ресурсы в сети интернет. И господа уважаемые не обижайтесь, но все мы к старости становимся демагогами, потому что хочется от жизни получить еще чего-нибудь, а уже все, пипец, ресурс кончается.

За ссылки и я благодарил Егора. Но в открытом общении читать , что вычислили то-то и то-то в инете, потом "перепроверили" через вахтёров-уборщиц и ВЫДАЛИ такой, якобы ДОКАЗАТЕЛЬНЫЙ МАТЕРИАЛ заказчику- я бы не хотел, чтобы меня и моих друзей-коллег считали такими розыскниками.....это моё глубокое убеждение и пусть кто-то обижается за мою прямоту.

частный детектив Хмельницкий

Зарегистрированный
Web sitesi
iapd.info
Original message
ДНК' Alıntı:
Егор227' Alıntı:
главное людьми оставаться по отношению друг к другу и к клиенту .......ДНК.

Вот под чем подпиСуюсь на 150%!!!

ДНК

Зарегистрированный
Частный детектив Карпович Дмитрий Николаевич Росси
Матушкин Андрей' Alıntı:
ДНК' Alıntı:
Егор227' Alıntı:
yardım edin teşekkürler. kurulan kelimesinin kullanımı hakkında bir açıklama eklediğini söyledi. Kurulmuş. Hizmette o kadar sık, hem yerinde hem de yersiz olarak kullanırsınız, artık çoğu zaman ayrıntılara dikkat etmezsiniz, başkalarının neden ve neden almadığını veya yakalamadığını düşünürsünüz. ve sonra sen (yani ben) senin "dalganda" olduğunu ve diğerlerinin senin "dalganda" olmadığını anlarsın ve onlar seni anlamazlar. Bana göre Ronin'in kitabını bir şekilde övdün. Ben de okurken KGB ORD'nin ders kitabını aldıklarını veya GRU'yu yeniden yazdıklarını düşündüm. Yani, operasyonel çalışmalarda NLP'nin kullanılmasına ilişkin bir bölüm var. Orada insanlar tarafından üç ana bilgi işleme sistemi hakkında yazılanları hatırlayın. Ses listeleri. görselciler kinestetik ve NLP literatüründe bir yerlerde dördüncü tip hala tanımlanıyor, adını hatırlayamıyorum, ama özü değil. İnsanlar farklı. Ve bu kitap insanların birbirini anlamamasının nedenlerini anlatıyor. çünkü önde gelen sistemleri koordineli değil (bilgisayarlar gibi ana işletim sistemlerini yazmak istedim). Ve bunların koordinasyonu için ayar veya kalibrasyon kavramı vardır. Burada farklı insanlar olduğumuzu düşünüyorum ve bu forum bilgisayarlarımızın ana işletim sistemlerini ve tabii ki hepimiz İnternet kullanıcılarını kalibre etmenin veya uyumlu hale getirmenin bir yolu. teşekkür ederim tekrar yardımcı olun. Yorumunuz için.... :)

Ve Yegor'un sözlerini beğendim .... Bireysel olayların taktikleri ve yöntemleri de dahil olmak üzere sık sık ve çok onunla aynı fikirde değilim .... ama herkesin müşterinin kalbine giden kendi yolu var ..... Size hatırlatmak istiyorum departmanlarda bu özel soruşturma ve operasyonel çalışma impl. ORD farklı şeylerdir ... aynı madalyonun iki yüzü gibi .... öz aynı gibi görünüyor, ancak resimler farklı .... Asıl mesele birbirleriyle ve dünyayla ilgili olarak insan kalabilmek. müşteri .... herkese büyük saygıyla ... DNA.

Andrey, teşekkür ederim... beni tamamen şımartıyorsun... karma hızla büyüyor...

Original message
Матушкин Андрей' Alıntı:
ДНК' Alıntı:
Егор227' Alıntı:
хелп спасибо тебе. что вставил замечание по поводу употребеления слова установлено. установил. на службе так часто его употребляешь, и к месту и не кместу, что часто уже на детали не обращаешь внимание, думешь, что а почему этого другие не занют или не поимают. а тут приходит тебе понимание, что ты (то есть я) на своей "волне" а другие то не на твоей "волне" и тебя они не понимают. Как то ты по моему хвалил книгу Ронина. Я тоже, как прочитал, то подумал, что взяли учебник ОРД КГБ или ГРУ переписали. Так вот, там есть глава об использовании НЛП в оперативной работе. Вспоминай, что там написано о трех главных системах переработки информации людьми. Аудиоалисты. визуалисты. кинестетики и где то в НЛП литературе еще описан четверты тип, не могу вспомнить его название, но не суть. Люди разные. И в этой книге описаны причины того, что люди друг друга не понимают. потому что, не согласованы их ведущие системы.(хотел было написать главные операционные системы, по типу компьютеров). А для согласование таковых есть понятие подстройки или калибровки. Я думаю, что мы тут разные люди, а форум сей, это способ калибровки или согласования главных операционных систем наших компьютеров, и конечно всех нас, пользователей инета. спасибо хелп тебе еще раз. за твое замечание.... :)

А мне слова Егора понравились....часто и много с ним не согласен в т.ч и по тактике и методам отдельных мероприятий....но у каждого свой путь к сердцу клиента.....хочу напомнить что частный сыск и оперативная работа в подразделениях осущ. ОРД это разные вещи...как две стороны одной монеты....суть вроде одна, а картинки разные....главное людьми оставаться по отношению друг к другу и к клиенту ....с огромным ко всем уважением...ДНК.

Тебе, Андрей, спасибо...ты меня совсем балуешь...карма растет как на дрожжах...

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
ДНК' Alıntı:
Матушкин Андрей' Alıntı:
ДНК' Alıntı:
Егор227' Alıntı:

Ve Yegor'un sözlerini beğendim .... sık sık ve bireysel olayların taktikleri ve yöntemleri de dahil olmak üzere onunla aynı fikirde değilim .... ama herkesin müşterinin kalbine giden kendi yolu var ..... hatırlatmak istiyorum departmanlarda özel soruşturma ve operasyonel çalışmalar yürütürsünüz. ORD farklı şeylerdir ... aynı madalyonun iki yüzü gibi .... öz aynı gibi görünüyor, ancak resimler farklı .... Asıl mesele birbirleriyle ve dünyayla ilgili olarak insan kalabilmek. müşteri .... herkese büyük saygıyla ... DNA.

Andrey, teşekkür ederim... beni tamamen şımartıyorsun... karma hızla büyüyor...
Yüzünüzde bir dost ve müttefik görüyorum. Benim için bu son derece önemli!

Original message
ДНК' Alıntı:
Матушкин Андрей' Alıntı:
ДНК' Alıntı:
Егор227' Alıntı:

Тебе, Андрей, спасибо...ты меня совсем балуешь...карма растет как на дрожжах...
В твоём лице я вижу друга и союзника. Для меня это крайне важно!

ДНК

Зарегистрированный
Частный детектив Карпович Дмитрий Николаевич Росси
Teşekkürler Andrey, umarım sen ve ekibimiz seni hayal kırıklığına uğratmaz.

Original message
Спасибо, Андрей, надеюсь не разочарую тебя наш и коллектив.
Web sitesi
www.detebelarus.narod.ru
İşte başka bir bağlantı meslektaşları. Uluslararası Kredi Bürosu:
https://credithistory.com.ua/
En ilginç şey bizim Khokhlosyshchikam'ımız olacak. Borçlular hakkında bilgi almak, pasaportun geçerliliğini kontrol etmek ve başka şeyler yapmak mümkündür. Ve her şey resmi.

Original message
Вот коллеги еще одна ссылка. Международное бюро кредитных историй:
https://credithistory.com.ua/
Интереснее всего будет нашим хохлосыщикам. Есть возможность получать сведения о кредитополучателях, проверять действительность паспорта и что-то там еще. Причем все официально.
Днепропетровск, +38 068 404 92 85(Билайн),+38 066
Web sitesi
iapd.info
Roman'a tamamen katılıyorum!Sadece cevaplar bizim hizmette iletişim kurduğumuz şekilde verilmeli - kim bir yabancıyı dinlerse bir bok anlamaz, ama hemen kendi sigaralarını içecektir.Saygılarımla, Igor.

Original message
Полностью согласен с Романом!Просто ответы надо давать так,как мы на службе общались-- кто посторонний послушает нихрена не поймет, а свои вкурят сразу.С уважением,Игорь.