Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

Özel dedektif ve internet...

Частный детектив. Егор227.

Зарегистрированный
Herhangi bir sertlik duymadım ..... Kendimi asla sallamadım, Shchelokov'un altında başladım ve çok uzun zaman önce bitirdim. Ceza soruşturmasında 20 yıl. ama tam teşekküllü bir dedektif piyade gibi kaçmak gibidir. :)

Original message
никакой резкости я не услышал..... бередить себя никогда, начинал еще при Щелокове а закончил не так давно. 20 лет в уголовном сыске. а вот полноценно сыском это как, бегать как пехота. :)

частный детектив Хмельницкий

Зарегистрированный
Web sitesi
iapd.info
Егор227' Alıntı:
. bundan sonra onun gerçekten figüranın metresi olduğu belirlendi . Kanun çiğnenmedi. Gizli bilgi almak için hiçbir özel teknik araç kullanılmadı ve harici gözetim de kullanılmadı.

Egor, üzgünüm, ama aynı zamanda "erişte" ile de beni incitti ..... "Susuz" yapabilirsiniz ("susuz" ve demagoji olmadan vurgularım), özellikle şunu söyleyin - NASIL KURULUMU YAPILMIŞ MI? ...... ilginç ama ......

Original message
Егор227' Alıntı:
. После этого было установлено, что она действительно является любовницей фигуранта. Закон то нарушен не был. Никаких специальных технических средств для негласного съема информации не применялось, наружное наблюдение также не применялось.

Егор, прости, но мне тоже это резануло "лапшой".....Можешь "без воды" (акцентирую- "без воды" и без демагогии), конкретно сказать - КАК ЭТО БЫЛО УСТАНОВЛЕНО?......интересно, однако.....

Зарегистрированный
temel Watson. sayfada bir adres var oraya gidelim Bu evin yakınında davalının bir arabası vardı. evin güvenliği var, kapıcı. bekçiler, kaldırıcılar. kim nöbette. eski polisler ve sonra bu bir teknoloji meselesi. ya da daha doğrusu bira, paten, votka ve dilimleme balık, çikolata, limon, mantar turşusu .... başkası için ve figüran ve metresi hakkında birçok ilginç şey anlattılar ...

Original message
элементарно Ватсон. на странице есть адрес.поехали туда. возле этого дома стоял авто фигуранта. в доме есть охрана, консьержка. вахтеры, лифтеры. а кто в охране. бывшие менты. а дальше дело техники. вернее раскупорки пива, конька, водки и нарезки рыбы, шоколада, лимонов, маринованных грибов.... для кого что, а те рассказали массу интересного о фигуранте и его любовнице...

Зарегистрированный
yardım edin teşekkürler. kurulan kelimesinin kullanımı hakkında bir açıklama eklediğini söyledi. Kurulmuş. Hizmette o kadar sık, hem yerinde hem de yersiz olarak kullanırsınız, artık çoğu zaman ayrıntılara dikkat etmezsiniz, başkalarının neden ve neden almadığını veya yakalamadığını düşünürsünüz. ve sonra sen (yani ben) senin "dalganda" olduğunu ve diğerlerinin senin "dalganda" olmadığını anlarsın ve onlar seni anlamazlar. Bana göre Ronin'in kitabını bir şekilde övdün. Ben de okurken KGB ORD'nin ders kitabını aldıklarını veya GRU'yu yeniden yazdıklarını düşündüm. Yani, operasyonel çalışmalarda NLP'nin kullanılmasına ilişkin bir bölüm var. Orada insanlar tarafından üç ana bilgi işleme sistemi hakkında yazılanları hatırlayın. Ses listeleri. görselciler kinestetik ve NLP literatüründe bir yerlerde dördüncü tip hala tanımlanıyor, adını hatırlayamıyorum, ama özü değil. İnsanlar farklı. Ve bu kitap insanların birbirini anlamamasının nedenlerini anlatıyor. çünkü önde gelen sistemleri koordineli değil (bilgisayarlar gibi ana işletim sistemlerini yazmak istedim). Ve bunların koordinasyonu için ayar veya kalibrasyon kavramı vardır. Burada farklı insanlar olduğumuzu düşünüyorum ve bu forum bilgisayarlarımızın ana işletim sistemlerini ve tabii ki hepimiz İnternet kullanıcılarını kalibre etmenin veya uyumlu hale getirmenin bir yolu. teşekkür ederim tekrar yardımcı olun. Yorumunuz için.... :)

Original message
хелп спасибо тебе. что вставил замечание по поводу употребеления слова установлено. установил. на службе так часто его употребляешь, и к месту и не кместу, что часто уже на детали не обращаешь внимание, думешь, что а почему этого другие не занют или не поимают. а тут приходит тебе понимание, что ты (то есть я) на своей "волне" а другие то не на твоей "волне" и тебя они не понимают. Как то ты по моему хвалил книгу Ронина. Я тоже, как прочитал, то подумал, что взяли учебник ОРД КГБ или ГРУ переписали. Так вот, там есть глава об использовании НЛП в оперативной работе. Вспоминай, что там написано о трех главных системах переработки информации людьми. Аудиоалисты. визуалисты. кинестетики и где то в НЛП литературе еще описан четверты тип, не могу вспомнить его название, но не суть. Люди разные. И в этой книге описаны причины того, что люди друг друга не понимают. потому что, не согласованы их ведущие системы.(хотел было написать главные операционные системы, по типу компьютеров). А для согласование таковых есть понятие подстройки или калибровки. Я думаю, что мы тут разные люди, а форум сей, это способ калибровки или согласования главных операционных систем наших компьютеров, и конечно всех нас, пользователей инета. спасибо хелп тебе еще раз. за твое замечание.... :)

Зарегистрированный
Web sitesi
iapd.info
Егор227' Alıntı:
temel Watson. sayfada bir adres var oraya gidelim Bu evin yakınında davalının bir arabası vardı. evin güvenliği var, kapıcı. bekçiler, kaldırıcılar. kim nöbette. eski polisler ve sonra bu bir teknoloji meselesi. ya da daha doğrusu bira, paten, votka ve dilimleme balık, çikolata, limon, mantar turşusu .... başkası için ve figüran ve metresi hakkında birçok ilginç şey anlattılar ...

saçmalık .... Sertlik için özür dilerim ....... Egor, ben İnsanların mesleki eğitiminden resmen şüpheliyim. kim yaptı !!!- şimdi özellikle TEMEL BİLGİLERİN ("gerçek veriler" olarak adlandırılan) ONAYLANMASININ (Dikkat !!!!) - KİLİT TUTUCULARININ-KALDIRICILARIN-GÜVENLİK SÖZLERİYLE YAPILDIĞINI özellikle söylediniz!!!!!! .... ..... Eğer "İnternet" bilgisi (aynı anda sitelerde yokluk !!!!) + asansörcüler, bekçiler, limonlar, çikolatalar hakkında bir anket = MÜŞTERİ İÇİN SONUÇ ise, O zaman HEPİMİZİN BİRLEŞİK OLARAK LO-HO-TRO-NOM DEDİĞİMİZ BUDUR!! !!! .................Meslektaşlar!!!!Lütfen Konuşun!!!.. EGOR'UN DÜŞÜNMEDEN, NASIL ÇALIŞMASINI SÖYLEDİĞİNE İNANIYORUM. BİZİ ARKA TÜKÜR !!!.........öfkeli.....

Original message
Егор227' Alıntı:
элементарно Ватсон. на странице есть адрес.поехали туда. возле этого дома стоял авто фигуранта. в доме есть охрана, консьержка. вахтеры, лифтеры. а кто в охране. бывшие менты. а дальше дело техники. вернее раскупорки пива, конька, водки и нарезки рыбы, шоколада, лимонов, маринованных грибов.... для кого что, а те рассказали массу интересного о фигуранте и его любовнице...

бред....прошу прощения за резкость.......Егор, я официально сомневаюсь в профподготовке людей. которые этим занимались!!!- ты сейчас конкретно сказал, что ПОДТВЕРЖДЕНИЕ ПЕРВИЧНОЙ ИНФОРМАЦИИ (т.н. "фактические данные") было ПРОИЗВЕДЕНО (внимание!!!!)- ЧЕРЕЗ СЛОВА ВАХТЁРОВ-ЛИФТЁРОВ-ОХРАНУ!!!!!!........Если "инетовская" информация(одновременное отсутствие на сайтах!!!!)+опрос лифтёров, вахтёров, лимонов, шоколадов= РЕЗУЛЬТАТ ДЛЯ КЛИЕНТА, то ЭТО И ЕСТЬ ТО, ЧТО МЫ ВСЕ ДРУЖНО НАЗЫВАЛИ ЛО-ХО-ТРО-НОМ!!!!!.............Коллеги!!!!Прошу высказаться!!!.............Я СЧИТАЮ, ЧТО ЕГОР, НЕ ПОДУМАВ- РАССКАЗАЛ КАК НАДО РАБОТАТЬ, ЧТОБЫ НАМ ПЛЕВАЛИ В СПИНУ!!!...........возмущён.....

Зарегистрированный
Web sitesi
iapd.info
Егор227' Alıntı:
yardım edin teşekkürler. kurulan kelimesinin kullanımı hakkında bir açıklama eklediğini söyledi. Kurulmuş. Hizmette o kadar sık, hem yerinde hem de yersiz olarak kullanırsınız, artık çoğu zaman ayrıntılara dikkat etmezsiniz, başkalarının neden ve neden almadığını veya yakalamadığını düşünürsünüz. ve sonra sen (yani ben) senin "dalganda" olduğunu ve diğerlerinin senin "dalganda" olmadığını anlarsın ve onlar seni anlamazlar. Bana göre Ronin'in kitabını bir şekilde övdün. Ben de okurken KGB ORD'nin ders kitabını aldıklarını veya GRU'yu yeniden yazdıklarını düşündüm. Yani, operasyonel çalışmalarda NLP'nin kullanılmasına ilişkin bir bölüm var. Orada insanlar tarafından üç ana bilgi işleme sistemi hakkında yazılanları hatırlayın. Ses listeleri. görselciler kinestetik ve NLP literatüründe bir yerlerde dördüncü tip hala tanımlanıyor, adını hatırlayamıyorum, ama özü değil. İnsanlar farklı. Ve bu kitap insanların birbirini anlamamasının nedenlerini anlatıyor. çünkü önde gelen sistemleri koordineli değil (bilgisayarlar gibi ana işletim sistemlerini yazmak istedim). Ve bunların koordinasyonu için ayar veya kalibrasyon kavramı vardır. Burada farklı insanlar olduğumuzu düşünüyorum ve bu forum bilgisayarlarımızın ana işletim sistemlerini ve tabii ki hepimiz İnternet kullanıcılarını kalibre etmenin veya uyumlu hale getirmenin bir yolu. teşekkür ederim tekrar yardımcı olun. Yorumunuz için.... :)

1. ORD GRU ve KGB tamamen farklı kavramlardır! Bu bir! Ve farklı üniversitelerde farklı tabiiyetlerle okudu
2. NLP'yi ayrı bir disiplin olarak öğrettim ve üzerinde bir test yaptım, sonucu teste gitti. Bu iki - Ronin, dizi ve kitaplara göre NPV ÇALIŞMAK saygısız bir meslek olduğu gerçeğine ....
3. Sözde. bilgisayar BAŞARISIZ! Bu üç! .... çünkü burada gerçeği "çiğnemeye" ve onları cansız makinelere kaydetmeye ihtiyaç duymayan birçok profesyonel var. Ve demagoji ve alıntıların arkasında her zaman bir profesyonellik eksikliği ve YANLIŞ vardır.
P / S Kendimi bir profesyonel olarak GÖRMÜYORUM !!! - içtenlikle !!! - Hala öğrenecek çok şeyim var ..... ama demagojiye ve aldatmaya dayanamıyorum .......
Sert, ama yürekten!

Original message
Егор227' Alıntı:
хелп спасибо тебе. что вставил замечание по поводу употребеления слова установлено. установил. на службе так часто его употребляешь, и к месту и не кместу, что часто уже на детали не обращаешь внимание, думешь, что а почему этого другие не занют или не поимают. а тут приходит тебе понимание, что ты (то есть я) на своей "волне" а другие то не на твоей "волне" и тебя они не понимают. Как то ты по моему хвалил книгу Ронина. Я тоже, как прочитал, то подумал, что взяли учебник ОРД КГБ или ГРУ переписали. Так вот, там есть глава об использовании НЛП в оперативной работе. Вспоминай, что там написано о трех главных системах переработки информации людьми. Аудиоалисты. визуалисты. кинестетики и где то в НЛП литературе еще описан четверты тип, не могу вспомнить его название, но не суть. Люди разные. И в этой книге описаны причины того, что люди друг друга не понимают. потому что, не согласованы их ведущие системы.(хотел было написать главные операционные системы, по типу компьютеров). А для согласование таковых есть понятие подстройки или калибровки. Я думаю, что мы тут разные люди, а форум сей, это способ калибровки или согласования главных операционных систем наших компьютеров, и конечно всех нас, пользователей инета. спасибо хелп тебе еще раз. за твое замечание.... :)

1. ОРД ГРУ и КГБ- абсоютно разные понятия! Это- раз! И изучались в разных ВУЗах с разной подчинённостью
2. НЛП я учил как отдельную дисциплину и сдавал по нему зачёт, результат которого пошёл в зачётку. Это - два- к тому, что УЧИТЬСЯ ЧДД по Ронину, сериалам и книгам- занятие неУважаемое....
3. Ваш т.н. компьютер ДАЛ СБОЙ!!!Это три!....потому, что здесь много профессионалов, которым не надо "жевать" истины и зачислять их в НЕживые машины. А за демагогией и цитатами всегда прячется НЕпрофессионализм и ЛЖИВОСТЬ
P/S Себя профессионалом НЕ СЧИТАЮ!!!-искренне!!!- ещё многому учиться надо.....но демагогию и лживость- не терплю.......
Резко, но- от души!!!

Игорь

Зарегистрированный
Egor, alışveriş sepetinle St. Petersburg'a gel ve sana Kennedy'yi kimin öldürdüğünü söyleyelim.

Original message
Егор приезжай в Питер со своей продуктовой корзиной и мы расскажем кто убил Кеннеди.
A

Anonymous

Sevgili, bir kerede ORD biliminin kim ve nasıl öğretildiğine dair şeyleri sıralamaktan bıkmadınız mı? Bu yüzden size ORD'nin bir bilim değil, dedektifin sadece ayrılmaz ve zor bir parçası olduğu pratik bir faaliyet alanı olduğunu biraz hatırlatmama izin verin.
İnternet sadece bir iletişim aracıdır. İletişim yok - İnternet yok, diğer kişilerin sunucuları da dahil olmak üzere bilgilere erişim yok.
Bu nedenle, dedektif buna göre İnternet ile ilgili olmalıdır.
İnternetteki herhangi bir sayfada sunulan bilgileri doğru bir şekilde düzeltirseniz, bu zaten her durumda kanıt olacaktır. Aynı zamanda, bilgiler bazen iyi bir şekilde tahrif edildiğinden ve dolayısıyla yanlış olduğundan, bu tür kanıtlar son derece dikkatli kullanılmalıdır.
İnterneti hayatımda kullanıyorum ve aşağıdaki öncelik politikasını uygulayarak çalışıyorum:
1. Bir iletişim ve iletişim aracı olarak İnternet.
2. İnternet, açık ve kamuya açık veritabanlarına erişim olarak.
3. Resmi olmayan kaynaklardan bilgi toplama, özetleme ve analiz etme aracı olarak İnternet ve bir sorunu çözmek için kullanma olasılığı.
4. Bilgi ve dezenformasyon yayınlamak için bir ortam olarak İnternet
5. Bir eğlence aracı olarak internet.
6. Para kazanmanın bir yolu olarak internet

Tartışma böyle bir şey olmalıydı, ama yanlış yola girdi.
Gerçekten de Dumas, Rusya, aptallar ve yollar hakkında konuşurken haklıydı.

Herkese ve özellikle İnternet'teki bazı faydalı kaynaklara bağlantılar için Egor227'ye teşekkürler. Ve sevgili beyler, alınmayın, ama hepimiz yaşlılıkta demagog oluyoruz, çünkü hayattan başka bir şey almak istiyoruz ve hepsi bu, siktir et, kaynak biter.

Original message
Уважаемые, а вам еще не надоело выяснять отношения по поводу того, кто и как науку ОРД в свое время учил? Так вот чуть напомню, что ОРД это не наука, а целая сфера практической деятельности, в которой сыск всего лишь составная и тяжелая её часть.
Интернет это всего навсего коммуникационное средство связи. Нет коммуникации - нет Интернета, нет доступа к информации, в том числе и на чужих серверах.
Поэтому сыщик должен относиться к сети Интернет соответственно.
Если правильно закрепить информацию, изложенную на какой-нибудь страничке в сети Интернет, это станет уже доказательством в каком-либо деле. Вместе с тем, такое доказательство нужно использовать с предельной степенью осторожности, так как информация порой бывает хорошо сфальсифицированная, а потому ложная.
Я в своей жизни и деятельности использую Интернет применяя следующую приоритетную политику:
1. Интернет, как средство связи и общения.
2. Интернет, как доступ к открытым и общедоступным базам данных.
3. Интернет, как средство для сбора, обобщения и анализа информации из неофициальных источников и возможность использования её для решения задачи.
4. Интернет, как средство для размещения информации и дезинформации
5. Интернет, как средство развлечения.
6. Интернет, как способ зарабатывания денежных средств

Примерно такая должна была быть дискуссия, а пошла по не той колее.
Воистину был прав Дюма, когда говорил про Россию, дураков и дороги.

Спасибо всем, и особенно Егору227 за ссылки на отчасти полезные ресурсы в сети интернет. И господа уважаемые не обижайтесь, но все мы к старости становимся демагогами, потому что хочется от жизни получить еще чего-нибудь, а уже все, пипец, ресурс кончается.

ДНК

Зарегистрированный
Частный детектив Карпович Дмитрий Николаевич Росси
Егор227' Alıntı:

Ve Yegor'un sözlerini beğendim .... sık sık ve bireysel olayların taktikleri ve yöntemleri de dahil olmak üzere onunla aynı fikirde değilim .... ama herkesin müşterinin kalbine giden kendi yolu var ..... hatırlatmak istiyorum departmanlarda özel soruşturma ve operasyonel çalışmalar yürütürsünüz. ORD farklı şeylerdir ... aynı madalyonun iki yüzü gibi .... öz aynı gibi görünüyor, ancak resimler farklı .... Asıl mesele birbirleriyle ve dünyayla ilgili olarak insan kalabilmek. müşteri .... herkese büyük saygıyla ... DNA.

Original message
Егор227' Alıntı:

А мне слова Егора понравились....часто и много с ним не согласен в т.ч и по тактике и методам отдельных мероприятий....но у каждого свой путь к сердцу клиента.....хочу напомнить что частный сыск и оперативная работа в подразделениях осущ. ОРД это разные вещи...как две стороны одной монеты....суть вроде одна, а картинки разные....главное людьми оставаться по отношению друг к другу и к клиенту ....с огромным ко всем уважением...ДНК.

До нового года осталось