Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

Özel dedektif ve internet...

Детективное агентство ИКС-Инфо.

Зарегистрированный
Украина, Кривой Рог. +380 98 720 3431; +380 93 743
Web sitesi
www.iks-info.narod2.ru
Матушкин Андрей' Alıntı:
Tarafların uzlaşmasını bekliyorum!!!
İki meslektaş, ikisi de hizmet etti, belki hizmette kesiştiler ve biri diğerini "ısırdı" - iyi değil!
Barış içinde yaşayalım!

Andrey!!!!

ısıracağımızı sanmıyorum :lol:
Ama - sadece bir anlaşmazlıkta doğan gerçek !!! ;)

Birlikte yaşamayı kabul ediyorum!

not

Egor, konuşalım mı? FAKAT ;)

İçtenlikle

Original message
Матушкин Андрей' Alıntı:
Я жду примирения сторон!!!
Два коллеги, оба служили, может по службе пересекались, и один другого "кусает" - не хорошо!
Давайте жить дружно!

Андрей!!!!

Я не думаю, что мы покусаемся :lol:
Но - только в споре рождается истина!!! ;)

Дружно жить согласен!

P.S.

Егор, так пообщаемся? А ;)

С уважением

ДНК

Зарегистрированный
Частный детектив Карпович Дмитрий Николаевич Росси
Егор227' Alıntı:
Cevaplarınız için teşekkürler beyler. Bu başlığı oluşturduğumda, Roman'ın burada belirttiği gibi kesinlikle hiçbir art niyetim yoktu. Kesinlikle. Bu konuyu araştırıyor olmam, siz beyler, tamamen şaka olmadan, böyle bir ifadedir - "Bir asır yaşa, bir asır öğren". Orijinal kaynaktan bir örnek vereceğim. Weiner kardeşleri ve savaşta gözlem için düşman kampına yeni birini göndermeyi nasıl sevdiğini söyleyen Sharapov'u hatırlayın ..... Bu nedenle, bu konudaki bilgimin tam ve kapsamlı olmadığını düşünüyorum. Ve kendi kendime düşünüyorum, ama cezai soruşturma alanında benzer bilgiye sahip diğer insanlar bu konuya nasıl bakıyorlar. İnternet nasıl algılanıyor. Bir şekilde General Petrov'un, krallığın ... (KOB) derslerini dinledim ve düşüncelerini çok yakından aldım. Bakış açım dramatik bir şekilde değişti. Özellikle karmaşık sosyal sistemler kavramını, bu sistemlerin yönetimini beğendim. Şu an öyle bir dörtnala ilerleyen bir zaman olduğunu, çevreleyen gerçeklikteki durumun çok hızlı ve neredeyse dramatik bir şekilde değiştiğini öne sürdüm. Özel soruşturma anlayışımda, eski araştırma yöntemlerinin modası geçmiş olduğu ya da daha doğrusu yaklaşım yönteminin kavramsal aygıt ve araçlarının modası geçmiş olduğu sonucuna vardım. Demek istedigim. Örneğin, eski. Dedektiflik hizmetlerinin potansiyel bir müşterisi var, ancak bu konudaki cehaleti nedeniyle, birisine sormaktan utanıyor. Bu yüzden, örneğin RADARIX web sitesinin sloganı "Kişisel elektronik dedektifiniz" olduğu için, bir tür dedektif programı olan bir bilgisayar diski bulmaya değer olduğunu düşünüyorum, sonra rakipler tarafından kapatıldı. :p :p :p insanlar bu bilgisayar diskini satın alırlar, bu disk, deyim yerindeyse, kaynak verileri içerir. Ve aynı zamanda, bu programı kullanan kişiler dedektif siparişi verirken, diyelim ki günlük sorularına bu programda cevap alacak, onları dedektif profesyonellerinin asil diline çevirecek ve otomatik olarak CDA sitelerine bağlanacak, çeşitli İnternet kaynakları, ( her şeyin kütlesi) aynı zamanda, bu, özel bir dedektifin parlak adını itibarsızlaştırmamak için, itibarı zedelenmiş bazı dedektiflerin profesyonellik eksikliğini ortadan kaldıracaktır. İnternet ve bilgisayar ağlarındaki yeni (bana göre) hizmetleri listeleyen Belarus'taki özel soruşturma şubesini gerçekten beğendim. Arama yavaş yavaş İnternet'e giriyor. Yani örneğin burjuva pazarlama biliminde, "Bir insan ihtiyacını bulun ve onu yeni bir ürün veya hizmetle tatmin edin" diye bir yasa vardır ve at üstünde olursunuz. Bunun için birçok kanıt var. Örneğin, İnternet ortamında sadece erkekler ama İnternet bilgisi ile sınıf arkadaşları siteler oluşturur ve milyonlarca kullanıcının gittiği TEK KAMERA, canlı bir dergi vb. vardır ve dolayısıyla kar. Ve neden bu projeleri ticari dedektiflik amaçlarımız için kullanamıyoruz. Ben de böyle düşündüm. Beni bağışlayın beyler, düşüncelerimi biraz düzensiz ifade etmiş ve sözlerimi tahtaya yaymış olabilirim, ama bu benim içten arzumdu ve başka bir şey değildi. Ama Bay Roman, beni bir nüfuz ajanı (provokatör) ile karşılaştırdı. Sayın Roman, sevgili arkadaşınız olarak, kışkırtma sanatının, mevcut anlamıyla, sosyal süreçleri etkileme sanatından tamamen farklı olduğunu biliyorsunuz. İşte böyle beyler dedektifler... :) :) :)

Andrey, bir sonraki adımın (teorik olarak, forumun oluşturulmasından sonra) bir dedektifler üniversitesi yaratma adımı olmalı :!: ...ve Yegor 227'yi profesör olarak davet etmen yeterli.....(zavallı öğrenciler), ancak derslerine katlanacaklar ve daha sonra kışın Rastaman ile SN üzerinde pratik yapacaklarsa - o zaman bu insanlar sınavsız bize kaydolmalı .... ve genel olarak beyler, birlikte yaşayalım ...

Original message
Егор227' Alıntı:
Господа спасибо за ваши ответы. Я когда создавал эту ветку, совершенно не имел задней мысли, как тут Роман выразился. Совершенно. То, что я исследую этот вопрос, для вас господа совершенно без подколки, есть такое выражение,- "век живи, век учись". Приведу пример из первоисточника. Вспомните братьев Вайнеров, и его Шарапова, который рассказывал, как на войне, любил во вражеский стан посылать нового человека для наблюдения..... Так и я думаю, что мое как бы знание этого вопроса не досконально и не всеобъемлющее. А мыслю себе, а как другие люди, с аналогичными знаниями в области уголовного сыска смотрят на этот вопрос. Как воспринимают интернет. Я как то, слушал лекции генерала Петрова, царство... (КОБ) и воспринял его мысли очень близко. Мое мировоззрение поменялось очень круто. Особенно мне понравилось понятие сложных социальных систем, управление этими системами. Я предположил, что сейчас такое время которое таким галопом рвется вперед, что ситуация в окружающей действительности меняется очень быстро и практически кардинально. В своем понимании частного сыска я пришел к выводу, что старые методы сыска устарели, вернее устарел понятийный аппарат и инструменты, метода подхода. Что я имею ввиду. Например по старому. Есть потенциальный заказчик детективных услуг, но он в силу своего незнания этого вопроса просто стесняется у кого то спросить. Так вот я и думаю, что стоит придумать компьютерный диск, с некой детективной программой, например как девиз был у сайта РАДАРИКС, "Ваш личный электронный детектив", его потом закрыли конкуренты. :p :p :p люди покупают этот компьютерный диск, в котором будут начальные, как бы исходники данных. И в тоже время люди пользователи этой программы, формируя свой заказ для детектива, будут в этой программе получать ответы на свои будем так говорить вопросы житейского уровня, переводить их на благородный язык профессионалов сыска и автоматически соединятся на сайты ЧДА, на разные ресурсы интернета,(масса всего) в тоже время, это будет исключать не профессионализм некоторых детективов с подмоченной репутацией, что бы так сказать не порочили светлое имя частного детектива. Мне очень понравилась ветка по частному сыску в Белоруссии, где указаны новые (с моей точки зрения) услуги в среде интернета и компьютерных сетей. Сыск потихоньку сползает в интернет. Так вот, например в буржуазной науке маркетинг, есть такой закон "Найди человеческую потребность и удовлетвори ее новым продуктом или услугой" и ты будешь на коне. Этому свидетельств масса. Например в среде интернета просто пацаны, но со знаниями интернета создают сайты одноклассники, а есть и ОДНОКАМЕРНИКИ, живой журнал и так далее, куда идут миллионы пользователей, и отсюда прибыль. И почему мы не можем использовать эти проекты в своих коммерческих детективных целях. Вот и я как то так думал. Простите господа, что может несколько сумбурно высказал свои мысли и растекся высказываниями по дереву, но это было мое искренне желание и только. А вот господин Роман, как бы сравнил меня с агентом влияния (провокатором). Господин Роман, как Вам любезный друг, известно, что искусство провокации, в его нынешнем понимании это совершенно другое чем искусство влияния на социальные процессы. Вот как бы так господа сыщики... :) :) :)

Андрей, следующим твоим шагом(по идее, после создания форума), должен быть шаг по созданию университета детективов :!: ...и ты просто обязан пригласить туда в качестве профессора Егора 227.....(бедные студенты), но если они вынесут его лекции а затем и практику по СН зимой у Растамана - то этих людей надо зачислять к нам без экзаменов....и вообще, джентльмены, давайте просто жить дружно...

Детективное агентство ИКС-Инфо.

Зарегистрированный
Украина, Кривой Рог. +380 98 720 3431; +380 93 743
Web sitesi
www.iks-info.narod2.ru
ВТБ 24' Alıntı:
Роман Худяков' Alıntı:
Egor, konuşalım mı? FAKAT ;)
İçtenlikle

Yüz yüze - Skype: samson2271

İyi günler, Yabancı!

"VTB 24"ün senin adın olduğunu düşünmekten çok uzağım.
Yardıma (veya ipuçlarına) ihtiyacım olursa - kesinlikle sana döneceğim !!!

Ve "Yegor227" ile ne ilgin var?
Başkalarının eylemlerinden ve açıklamalarından sorumlu olacak mısınız???

son derece saygıyla

Original message
ВТБ 24' Alıntı:
Роман Худяков' Alıntı:
Егор, так пообщаемся? А ;)
С уважением

Лицом к лицу - Skype: samson2271

Доброго времени суток, Незнакомец!

Я далек от мысли, что "ВТБ 24" - это твое имя.
Если мне будет необходима помощь (или подсказки) - пренепременнейше обращусь к тебе!!!

И, какое отношение ты имеешь к "Егору227"??
Ты собираешься отвечать за чужие поступки и высказывания???

С преогромнейшим Уважением
Россия, Московская область, г. Балашиха, ул. Совет
Web sitesi
detective-zov.ru
Dmitry, arkadaş, meslektaşım, ÜZGÜN! Forumda iPhone ile iletişim kuruyorum, DNA'yı gördüm, yavaş yavaş ŞOK durumuna geldiğini okumaya başladım, metinden değil, saygı duyduğum ve saygı duyduğum arkadaşımın bunu yazmasından... Bunu yazan sen değildin :) İnanmayacaksın , Soul üzerinde rahatlama! Umarım beni anlıyorsun!

İçtenlikle,
Oleg Zimin

Original message
Дмитрий, друг, коллега, ПРОСТИ! Общаюсь на Форуме через айфон, увидел ДНК, стал читать постепенно приходя в состояние ШОКА, не от текста, а от того, что это пишет мой товарищ, которого я Уважаю и .... Слава Богу это написал не ты:) Не поверишь, облегчение на Душе! Надеюсь ты меня понимаешь!

С Уважением,
Олег Зимин

ДНК

Зарегистрированный
Частный детектив Карпович Дмитрий Николаевич Росси
ZOV' Alıntı:
Dmitry, arkadaş, meslektaşım, ÜZGÜN! Forumda iPhone ile iletişim kuruyorum, DNA'yı gördüm, yavaş yavaş ŞOK durumuna geldiğini okumaya başladım, metinden değil, saygı duyduğum ve saygı duyduğum arkadaşımın bunu yazmasından... Bunu yazan sen değildin :) Buna inanmayacaksın, Soul'a bir rahatlama! Umarım beni anlıyorsun!

İçtenlikle,
Oleg Zimin

Evet, şoktayım .... Dürüst olmak gerekirse, kimseyi kırmak istemiyorum, ama bazen Yegor'un sözlerini okumayı bitirdiğimde .... Mektubun başında ne yazdığını unutuyorum ... Ben tekrar okumak lazım, peki, ne yapabilirsin ki, kendini ifade etmek o kadar rahat ve anlaşılır ki, ona saygı duymak ve dinlemek mecburiyetindeyiz.

Original message
ZOV' Alıntı:
Дмитрий, друг, коллега, ПРОСТИ! Общаюсь на Форуме через айфон, увидел ДНК, стал читать постепенно приходя в состояние ШОКА, не от текста, а от того, что это пишет мой товарищ, которого я Уважаю и .... Слава Богу это написал не ты:) Не поверишь, облегчение на Душе! Надеюсь ты меня понимаешь!

С Уважением,
Олег Зимин

Да сам в шоке....вот честное слово, никого не хочу обижать, но, иногда, заканчивая читать изречения Егора....я забываю о чем было написано в начале письма...приходится заново перечитывать, ну что поделать, человеку так удобно и понятно изъясняться и мы обязаны его уважать и выслушивать.

Частный детектив. Владивосток.

Зарегистрированный
Öz olmak ince zekanın ruhudur ! ;)

Original message
Краткость - сестра таланта ! ;)

Адвокат

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
advoc-garant.ru
Yegor227 gerçekten de düşüncelerini biraz düzensiz bir şekilde tanımladı. Belki de bu yüzden bir yanlış anlaşılma oldu ama mantıklı bir huyuna sahip olabilir. Yegor'a önerilerini daha sistematik bir şekilde formüle etmesini öneriyorum. Kara deliklerin faaliyetlerinde interneti aktif olarak kullanması nedeniyle, Egor, sanırım Amerika'yı kimseye keşfetmedi. Ancak Yegor'un önerilerinin özünü tam olarak anlamadım.
Örneğin. Kara deliklerin çok yönlü çalışmasının "Kişisel elektronik dedektifiniz" diskine nasıl indirgenebileceğini gerçekten anlamıyorum. Açıkla, Egor.

Original message
Егор227 дествительно немного сумбурно описал свои мысли. Возможно, поэтому произошло недопонимание, а рациональное зерно у него, возможно, есть. Предлагаю Егору сформулировать свои предложения более системно. Тем, что ЧД активно используют в своей деятельности Инет, Егор, думаю, Америку никому не открыл. Но я не совсем уловила суть предложений Егора.
Например. я не очень понимаю, как можно многогранную работу ЧД свести к диску "Ваш личный электронный детектив". Разъясните, Егор.

Частный детектив Севастополь ОДБ

Private access level
Full members of NP "MOD"
Bana öyle geliyor ki, böyle bir konu bir hesaplaşmanın konusu değil, yeni bir bilgi kaynağı ve deneyim alışverişi için bir arena haline gelmeli. İnternet gerçekten çok ilginç bir konu ve özellikle CDA için.

Original message
Мне кажется такая тема должна становится не предметом выяснения отношений, а источником новых знаний и ареной для обмена опытом. Интернет - тема действительно очень интересная, и для ЧДА в частности.

Адвокат

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
advoc-garant.ru
Bunun için Egor227'nin, PD'nin müşterinin isteklerini ve PD'nin görevi tamamlamak için güveneceği ilk verileri ve görünüşe göre Egor'un hangi hakkında güveneceği ilk verileri anlamasına yardımcı olacak potansiyel müşteriler için belirli bir eylem ve soru algoritması formüle etmesini öneriyorum. , yazmaya çalışıyordu

Original message
Именно для этого я и предлагаю Егору227 сформулировать некий алгоритм действий и вопросов для потенциальных клиентов, которые помогут ЧД понять пожелания клиента и исходные данные, на которые ЧД будет опираться для исполнения задания, и о котором Егор, по-видимому, и пытался написать

До нового года осталось