частный детектив Хмельницкий
Зарегистрированный
гор. Киев' Alıntı:biz profesyoneliz
: çok komik:
ve daha önce sessiz miydin ????

гор. Киев' Alıntı:Мы проффессионалы
:lol:
и ЧЁ ты раньше молчал????
гор. Киев' Alıntı:biz profesyoneliz
: çok komik:
гор. Киев' Alıntı:Мы проффессионалы
:lol:
İçeriden yani? Sinsi! : lol: Ama yetkin bir şekilde! : çok komik:гор. Киев' Alıntı:Neden fethetmek? Her yerde zaten insanlar var)))Портной Вадим' Alıntı:s. 1 Evreni fethetmek açısından mı? Khokhlosischikov'un alçakgönüllü planları var! : çok komik:
Изнутри, значит ? Коварно ! :lol: Но грамотно ! :lol:гор. Киев' Alıntı:Зачем завоевывать? Везде свои люди уже)))Портной Вадим' Alıntı:п. 1 В плане завоевания Вселенной ? Нескромные планы у Хохлосыщиков ! :lol:
bana gidebilirizХелп' Alıntı:...........Gözleme! konuya baktım ........ "Özel Danışman" sayfasındayız !!! ....... Laszlo, sen ve ben kesinlikle bir şeyleri temizleyeceğiz ..... sonra Dima Minsky "konuştu", sonra Omsk'a geldik ... Şahsen, özür dilerim ...
можем ко мне пойтиХелп' Alıntı:...........блин! тему посмотрел........мы же на странице "Тайного советника"!!!.......Ласло, нам с тобой точно что-то начистят.....то у Димы Минского "поговорили", то в Омск попали......Лично я приношу извинения....
#Soldier of Fortune#' Alıntı:bana gidebilirizХелп' Alıntı:...........Gözleme! konuya baktım ........ "Özel Danışman" sayfasındayız !!! ....... Laszlo, sen ve ben kesinlikle bir şeyleri temizleyeceğiz ..... sonra Dima Minsky "konuştu", sonra Omsk'a geldik ... Şahsen, özür dilerim ...![]()
#Soldier of Fortune#' Alıntı:можем ко мне пойтиХелп' Alıntı:...........блин! тему посмотрел........мы же на странице "Тайного советника"!!!.......Ласло, нам с тобой точно что-то начистят.....то у Димы Минского "поговорили", то в Омск попали......Лично я приношу извинения....![]()
tamam, bu sadece siyasetle ilgili, vs. yapma.Хелп' Alıntı:#Soldier of Fortune#' Alıntı:bana gidebilirizХелп' Alıntı:...........Gözleme! konuya baktım ........ "Özel Danışman" sayfasındayız !!! ....... Laszlo, sen ve ben kesinlikle bir şeyleri temizleyeceğiz ..... sonra Dima Minsky "konuştu", sonra Omsk'a geldik ... Şahsen, özür dilerim ...![]()
Bu çok özensiz bir davet !!!!))) ....... DAVET edilirsek dostlar desek artık siyasetten, enternasyonalizmden ve milliyetçilikten bahsedebilirsiniz...... a nadir kaynak Laszlo ve bana dayanabilir
))
нормально, вот только о политике и т.д., не надо.Хелп' Alıntı:#Soldier of Fortune#' Alıntı:можем ко мне пойтиХелп' Alıntı:...........блин! тему посмотрел........мы же на странице "Тайного советника"!!!.......Ласло, нам с тобой точно что-то начистят.....то у Димы Минского "поговорили", то в Омск попали......Лично я приношу извинения....![]()
Это очччччень неосторожное приглашение!!!!)))).......Если нас ПРИГЛАСИТЬ и сказать- друзья, а теперь можете о политике, интернационализме и национализме......редкий ресурс выдерживает нас с Ласло
))
#Soldier of Fortune#' Alıntı:tamam, bu sadece siyasetle ilgili, vs. yapma.![]()
#Soldier of Fortune#' Alıntı:нормально, вот только о политике и т.д., не надо.![]()