Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

HUKUK İLE veya DIŞINDA?

Anatoly Malanchenko'ya katılıyorum. Ve yasakların aşılması gerekiyor, bu yüzden biz dedektifiz (ve çoğu opera).

Original message
Согласен с Анатолием Маланченко. А запреты нужно обходить, на то мы и детективы ( а большинство - опера).

Детективное агентство Москва

Private access level
Full members of NP "MOD"
Россия, г. Москва, ул. Кржижановского, д. 15, корп
Web sitesi
www.dossier-agency.ru
Igor, küçük bilgi birikimimi paylaşabilirim.
Herhangi bir ipucu olmadan bilgi hizmetleri için müşterilerle sözleşmeler yapıyorum.
dedektiflik işi. Bu lisanssız bir faaliyettir ve bu durumda lisanssız
laf etmeyecek.

Original message
Игорь, могу поделиться своим маленьким ноу-хау.
Я с клиентами заключаю договора на информационное обслуживание, без всякого намека на
детективную деятельность. Это нелицензируемый вид деятельности и в случае чего никакая лицензионка
не придирется.
A

Anonymous

IPS' Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum. Sonuçta, toplanan bilgilerin satışına doğrudan bir yasak olmadığı gibi, bilgi toplanmasına da doğrudan bir yasak yoktur. İş iştir. :)
Bilgi kavramının ne anlama geldiğine bağlıdır. Rusya Federasyonu Anayasası, "Kişisel Veriler Üzerine", "Devlet Sırları Üzerine", "Soruşturma Faaliyetleri Üzerine", "Telif Hakkı" vb. vb.
Ancak, bazı yasalara uygun olarak, örneğin Birleşik Devlet Tüzel Kişiler Kaydı'ndan alınan bilgiler, Federal Finansal Piyasalar Hizmeti'nden alınan bilgiler, lisans makamlarının sicillerinden alınan bilgiler vb. gibi açık ve kamuya açık olan bilgileri özgürce toplayabilirsiniz. . vb.
Bunu herhangi bir kişi yapabilir. Ancak bu kişi bir ücret karşılığında bu bilgileri sistematik (2 veya daha fazla kez) yabancılaştırmasını yaptığı andan itibaren, kişi otomatik olarak girişimci olur ve vergi ödemekle yükümlüdür.

Original message
IPS' Alıntı:
Абсолютно согласен. Ведь нет прямого запрета на сбор информации, также как нет прямого запрета на продажу собранной информации. Бизнес есть бизнес. :)
Смотря что подразумевать под понятием информация. Есть ограничения, установленные Конституцией РФ, законами "О персональных данных", "О гостайне", "Об ОРД", "Об авторском праве" и т.д. и т.п.
Зато свободно можно собирать информацию, которая в соответствии с некоторыми законами является открытой и общедоступной, например сведения из ЕГРЮЛ, сведения из ФСФР, сведения из реестров лицензирующих органов и т.д. и т.п.
Это может делать любое лицо. Но с того момента, как это лицо произвело систематическое (2 и более раз) отчуждение за плату данной информации, лицо автоматически становится предпринимателем и обязано платить налоги.

частный детектив Хмельницкий

Зарегистрированный
Web sitesi
iapd.info
Досье' Alıntı:
Igor, küçük bilgi birikimimi paylaşabilirim.
Herhangi bir ipucu olmadan bilgi hizmetleri için müşterilerle sözleşmeler yapıyorum.
laf etmeyecek.

Şimdi buna çok dikkatli bakıyorum - bizim için çok AKILLI .... Oleg, bana böyle bir anlaşmanın bir örneğini postayla göndermek zor değilse, Ukrayna için “saçımı tararım”

Original message
Досье' Alıntı:
Я с клиентами заключаю договора на информационное обслуживание, без всякого намека на
детективную деятельность. Это нелицензируемый вид деятельности и в случае чего никакая лицензионка
не придирется.

Я сейчас очень внимательно присматриваюсь к этому- очень УМНО для нас....Олег, если не трудно сбрось мне на почту образец такого договора, я "попричёсываю"для Украины
A

Anonymous

Досье' Alıntı:
Igor, biraz bilgimi paylaşabilirim.
laf etmeyecek.
Burada benimle aynı. Müvekkilimle - biri özel avukat olarak hareket ettiğim bilgi ve yasal hizmetler için, ikincisi - dedektiflik hizmetleri için iki sözleşme yapıyorum. Her şey hukuk içinde. Ana faaliyet türü için bir kodum var - hukuk alanındaki faaliyetler (oldukça geniş bir kavram) ve ek bir tür olarak - soruşturma yürütmek ve güvenliği sağlamak için faaliyetler.
Vergi dairesine toplu olarak rapor veriyorum, çünkü basitleştirilmiş vergilendirme% 6 ve buna bağlı olarak basitleştirilmiş muhasebe. Bir beyan ve bu kadar, ayrılık yok.
Şimdi test ediliyor. 2010 yılına ait tüm davaları sözleşmelerle birlikte OLLR'ye sürükledim. Ve müfettiş, hangilerini IPU'ya ve hangilerini NPV'ye ekti. Kafam karıştı ve kontrol ettiğim şeyi yazdım ve yorum yok. Şimdi lisansın yenilenmesini bekliyorum, tıbbi muayeneyi geçmek için kalıyor.

Original message
Досье' Alıntı:
не придирется.
Вот и у меня так же. Заключаю с клиентом два договора - один на информационно-правовые услуги в рамках которого действую как частный юрист, и второй - на детективные услуги. Все в рамках закона. Код основного вида деятельности у меня - деятельность в области права (довольно широкое понятие), а как дополнительный вид - деятельность по проведению расследований и обеспечению безопасности.
В налоговую отчитываюсь общим скопом, так как упрощенка 6% и соответственно упрощенный бухучет. Одна декларация и все, никакого разделения.
Сейчас проходил проверку. Притащил в ОЛЛР все дела за 2010 год вместе с договорами. А инспектор уже сеял, какие на ИПУ, а какие на ЧДД. Запутался и написал то что проверил и замечаний нет. Сейчас жду продления лицензии, осталось медкомиссию допроходить.
A

Anonymous

Хелп' Alıntı:
Şimdi buna çok dikkatli bakıyorum - bizim için çok AKILLI .... Oleg, bana böyle bir anlaşmanın bir örneğini postayla göndermek zor değilse, Ukrayna için “saçımı tararım”
Ve benden bir kişisel al ...

Original message
Хелп' Alıntı:
Я сейчас очень внимательно присматриваюсь к этому- очень УМНО для нас....Олег, если не трудно сбрось мне на почту образец такого договора, я "попричёсываю"для Украины
И от меня получи в личку...

частный детектив Хмельницкий

Зарегистрированный
Web sitesi
iapd.info
Ukrayna gerçeklerinden:
1. Özel bir girişimcinin muhasebecisinden vergide soru: Özel dedektiflik çalışmalarının vergilendirilmesi nasıl dikkate alınır? Cevap: Bir restoran tepsisi boyutuna sessiz bir şekilde gözlerin genişlemesi ........ Şimdiye kadar net bir cevap alınmadı ........
2. Mahkeme (davalı devlete ait büyük bir bankadır) ... Hâkimin sorusu: Davacı, iş yeriniz nedir? ...... Cevap: Özel dedektif ..... Hâkim (saygılı bir tavırla) gülümsüyor): Bizde öyle mi ?:)......... toplantı tamamen davacı yönünde... .... bir sürü banka var ve dedektifler yolda yatmıyor :lol: :lol: :lol:

Original message
Из украинских реалий:
1. Вопрос в налоговой от бухгалтера частного предпринимателя : Как учитывать налогообложение частной детективной деятельности? Ответ: немое расширение глаз до размера ресторанного подноса........Внятный ответ не получен доселе........
2. Суд(ответчик- крупный гос.банк)...Вопрос судьи: Истец, Ваше место работы?......Ответ: Частный детектив.....Судья(с уважительной улыбкой): У нас и такие есть?:).........заседание полностью- в сторону истца....банков много, а детективы на дороге не валяются :lol: :lol: :lol:

Адвокат

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
advoc-garant.ru
IPS' Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum. Sonuçta, toplanan bilgilerin satışına doğrudan bir yasak olmadığı gibi, bilgi toplanmasına da doğrudan bir yasak yoktur. İş iştir. :)

Bazı düzenlemeler yapacağım: Rusya'da bu konuda bazı kısıtlamalar var, örneğin Kişisel Verilerin Korunması Kanunu .....

Original message
IPS' Alıntı:
Абсолютно согласен. Ведь нет прямого запрета на сбор информации, также как нет прямого запрета на продажу собранной информации. Бизнес есть бизнес. :)

Внесу некоторые коррективы: в России есть некоторые органичения на эту тему, наример, Закон о защите персональных данных.....
Web sitesi
secret-adviser.tiu.ru
Alternatif olarak, hizmetlerimiz danışmanlık olarak özetlenebilir - çünkü bunlar şunları içerir: faaliyetlerin organizasyonunun analizi (zayıflıkların araştırılması) ve ekonomik güvenliği iyileştirmek için önlemlerin geliştirilmesi; sözleşmeli çalışmanın durumunun incelenmesi; Müşterinin ekonomik güvenliğinin sağlanması ve gözetilmesi konularında yazılı görüşlerin hazırlanması; Müşterinin faaliyetlerinin ekonomik güvenliği için kapsamlı önlemlerin geliştirilmesi; Müşterinin çalışanlarının işlevsel görevlerini yerine getirirken gizlilik rejimine uymalarına ilişkin tavsiyeler vb. vb. Kim ne derse desin, "Rusya Federasyonu'nda Özel Dedektiflik ve Güvenlik Faaliyetleri Hakkında Kanunun" her türlü dedektiflik hizmetlerinden, bu türlerin yarısı işletmenin ekonomik güvenliğini sağlamak için özetlenebilir.

Original message
Как вариант, можно подводить наши услуги под консалтинговые - потому как они включает в себя: анализ организации деятельности (поиск слабых мест) и разработка мероприятий по совершенствованию обеспечения экономической безопасности; исследование состояния договорной работы; подготовка письменных заключений по вопросам обеспечения и соблюдения экономической безопасности Клиента; Разработка комплексных мер экономической безопасности деятельности Клиента; Рекомендации по соблюдению режима конфиденциальности работниками Клиента при осуществлении своих функциональных обязанностей и т.д. и т.п. А как ни крути, то из всех видов сыскных услуг Закона "О частной детективной и охранной деятельности в РФ" половину этих видов можно подвести под обеспечение экономической безопасности предприятия.
A

Anonymous

İşte hemen hemen aynıyım. Bir ofisteyseniz (LLC, OJSC, CJSC, tabii ki daha iyisi ANO) ve ofisiniz için bilgi topluyorsanız, bu elbette işverenin ekonomik güvenliğidir. Ve yan tarafta para için topladığınızı topladıysanız, bu NPV'dir.

Original message
Вот и я все о том же. Если ты в конторе (ООО, ОАО, ЗАО, лучше конечно АНО) и собираешь информацию для своей конторы - то это конечно экономическая безопасность работодателя. А если ты то что насобирал слил за бабки на сторону, это уже ЧДД.