Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

HUKUK İLE veya DIŞINDA?

Igor, Ukrayna'da genel olarak bireyleri koruyamazsın.En azından birkaç yıl önce böyleydi.Yani, kişinin kendisini değil, örneğin altın saatini ve kravatını bir euro karşılığında koruyorsun. parça Tüm Kanunları uyuyakalmış mıyım?

Original message
Игорь,в Украине вообще физлиц охранять нельзя.По крайней мере так было пару лет назад.То есть,ты охраняешь не само лицо,а,например,его золотые часы и галстук за штуку евро.Неужели я проспал все Законы?

Частный детектив Севастополь ОДБ

Private access level
Full members of NP "MOD"
Sonuçta, lisansta özellikle fiziksel koruma için bir madde var. yüzler, saat nerede? Yoksa bir şeyi yanlış mı anladım Yura?

Original message
Так ведь в лицензии есть пункт именно на охрану физ. лица, причем тут часы ? Или я что то не так понял, Юра ?
Sasha, muhtemelen zamanın gerisindeyim))) Daha önce, bir güvenlik görevlisi veya bir şirket, kişinin kendisini değil, bu kişiyle birlikte bulunan mülkün korunması için bir anlaşma yaptı.Bildiğiniz gibi, özel bir şirkette çalıştım. Güvenlik görevlisiyim ve Güvenlik Faaliyetleri Yasasını bizim için geçerli olmadığı için okumadım.Tartışmıyorum ama eskiden ben öyle yazıyordum şimdi nasıl bilmiyorum.

Original message
Саша,наверное,я отстал от жизни))) Раньше охранник или фирма заключала договор на охрану не самого лица,а имущества,находящегося при этом лице.Я,как ты знаешь работал в частной СБ и Закон об охранной деятельности не читал,так как он на нас не распространялся.Я ж не спорю.Но раньше было так,как я написал.Как сейчас-не знаю.

Игорь Коракс

Зарегистрированный
Web sitesi
iapd.info
Роман Худяков' Alıntı:
Хелп' Alıntı:
...resmi olarak sadece güvenlik servisleri var....

RESMİ OLARAK hem "güvenlik hizmetlerimiz" (lisanslı) hem de "suç ve güvenlik soruşturması" (lisans gerekli değildir) bulunmaktadır.
Öyleyse - araştırın ve en azından yüzünüz mavi olana kadar sağlayın :lol: , sadece ORD Yasasını ihlal etmeyin ;), peki, birkaç "küçük şey" daha :D ...
Ve Rusların hepsi bizi yasalara göre sürmek istiyor - elleri bağlı ve geri kalanı da orada :lol: :lol:

ORD yasasını gerçekten ihlal etmemenin çok zor olduğunu düşünüyorum.Sıradan yaşam süreçleri vardır - bunlara ORM denir.
Sadece başka bir şey olarak adlandırmanız gerekiyor.
ORD'de keşif konuşması denilen şey, büyükannelerim hayati süreçlerin ayrılmaz bir parçasının merdiven boşluğunda var. Şimdi neden hapisteler.

Original message
Роман Худяков' Alıntı:
Хелп' Alıntı:
...официально есть только охранные услуги....

У нас ОФИЦИАЛЬНО и "охранные услуги" (лицензируется) и "расследование преступлений и обеспечение безопасности" (лицензия не нужна).
Так что - расследуй и обеспечивай хоть до посинения :lol: , только не нарушай Закон об ОРД ;) , ну и еще пару "мелочей" :D ...
А россияне все хотят нас под закон загнать - у самих руки связаны и остальных туда же :lol: :lol:

Думаю фактически не нарушить закон об ОРД очень сложно.Там обычные жизненные процессы - названы ОРМ.
Просто называть это нужно как-то подругому.
То что в ОРД называется развед-беседа, у моих бабушек в подъезде это неотъемлемая часть жизненно важных процесов. Что ж их в тюрьму теперь.
Web sitesi
privatdetectiv-ua.com
Sadece Ukrayna Anayasası ve Kanunları çerçevesinde ilginç şeyler yapıyorum ve faaliyet türüm lisans gerektirmiyor! :D Böyle bir ülkeyi başka nerede bulabilirsin)))

Original message
Я занимаюсь интиресными делами только в рамках Конституции и Законов Украины, и мой вид деятельности не требует лицензии! :D Где еще такую страну найдешь)))
Россия, Московская область, г. Балашиха, ул. Совет
Web sitesi
detective-zov.ru
Hey Laszlo!

Özellikle AÇIK BÖLÜM'de, her şeyi doğru yapıp yapmadıkları konusunda sürekli endişelenen iş arkadaşlarına layık bir cevap! Bir kereden fazla dedim ki, Müvekkilinizi ve Vakanızı dikkatlice seçin, kendiniz için yıldan yıla meslektaşlar ve müşteriler arasında bir itibar yaratın ve ÇALIŞIN, SADECE ÇALIŞ!!!!!!!!!!!!!

İşimizde Zor ve Anlaşılmaz Bir Şey Yoktur!!!

Original message
Привет, Ласло!

Достойный ответ коллегам, постоянно переживающим о том, все ли они делают правильно, особенно в ОТКРЫТОЙ ЧАСТИ! Не раз говорил, выбирайте тщательно своего Клиента и Дела, создавайте себе, из года в год, репутацию среди коллег и клиентов и РАБОТАЙТЕ, ПРОСТО РАБОТАЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!

В нашем Деле ничего Сложного и непонятного НЕТ!!!
Web sitesi
privatdetectiv-ua.com
Merhaba Oleg!

Sanırım aramızda kanun dışı çalışan meslektaşımız yok yani kesinlikle haklısınız ÇALIŞ, ÇALIŞ ve yine ÇALIŞTIR ve bu ilke lisanslı olsun ya da olmasın her türlü faaliyette işe yarıyor!

Original message
Привет, Олег!

Я думаю среди нас нет коллег которые работают вне закона, по этому ты совершено прав РАБОТА,РАБОТА и еще раз РАБОТА, и этот принцип работает в любой деятельности, вне зависимости от ее лицензирования или нет!

Детективное агентство ИКС-Инфо.

Зарегистрированный
Украина, Кривой Рог. +380 98 720 3431; +380 93 743
Web sitesi
www.iks-info.narod2.ru
Мезрин' Alıntı:
Igor, Ukrayna'da genel olarak bireyleri koruyamazsın.En azından birkaç yıl önce böyleydi.Yani, kişinin kendisini değil, örneğin altın saatini ve kravatını bir euro karşılığında koruyorsun. parça Tüm Kanunları uyuyakalmış mıyım?

Merhaba!
Yüzümüzü koruyamayacağımızı ilk kez duyuyorum. En azından bir kişi, hatta hayatının ürünleri - normal bir anlaşma yapın ve kendinizi koruyun! Gerçi ben de bir şeyler uyuyakalmış olabilirim :) ?

Original message
Мезрин' Alıntı:
Игорь,в Украине вообще физлиц охранять нельзя.По крайней мере так было пару лет назад.То есть,ты охраняешь не само лицо,а,например,его золотые часы и галстук за штуку евро.Неужели я проспал все Законы?

Юра, привет!!
Я первый раз слышу, что у нас нельзя охранять лицо. Хоть лицо, хоть продукты его жизнедеятельности - договор нормально составь и охраняй себе! Хотя я может тоже что-то продремал :) ?

Kuznecov.Igorj

Private access level
Hey! Kanun ve tüzüklerle yasaklanmayanlara izin verildiği doğrudur. Resmi olarak bir düelloya meydan okumak yasaktır, ancak ne ile ve ne zaman? Onu bulmaya çalış, bulamayacaksın. Ve adil bir düelloda öldürün, noter onaylı belgelerle bile, amba size gelecektir. Mevzuatın bir benzeri yürürlüğe girecek vb. Ve yasa geriye dönük olacak. Yasadışı olanı yasal hale getirmek size ve dedektiflere kalmış, ancak nasıl, her birinin deneyimine ve yaratıcılığına bağlı. Elbette kimsenin asla yapmayacağı şeyler vardır. Örneğin, bir başkasının dairesine girmek ve sonra biraz hazırlık ve sigorta ile bunu yapabilirsiniz. İşte sadece komşular ve onlarla nasıl başa çıkılacağı. Mobil ve diğer iletişimleri engelleyen Jammer'lar. Çok maliyetli ve tehlikeli. Ama müşteri öder ve garanti verirse... Cep telefonlarının dinlenmesi de kanunen yasak ama yine de yapıyoruz. Bu arada: 2000'den 2008'e kadar, Top Secret gazetesinin Rusya Federasyonu'nda sıradan insanlar tarafından telefon dinlemenin nasıl yapıldığı hakkında bir makalesi vardı. Letonya konumundan Igor

Original message
Привет! ПАравильно, что не запрещено законом и подзаконными актами, то разрешено. Официально вызова на дуэль запрещены, а чем и когда ? Попробуйте найти, не найдете. А убейте на честной дуэли, даже с нотариально оформленными документами, амба вам настанет. Вступеит в силу аналог законодательства и прочее. И закон возымеет обратную силу. На ты вы и детективы, чтобы незаконное сделать законно, а вот как, так это зависит от опыта и смекалки каждого. Есть конечно вещи, которые ни кто и никогда делать не будет. Например проникновение в чужую квартиру и то, при определенной подготовке и страховке, сделать можно. Вот только соседи и как с ними бороться. Джаммеры, блокирующие мобильную и прочую связь. Очень дорогостоящее мероприятие и опасное. Но если клиент платит и гарантирует ... Прослушка мобилки ведь тоже запрещена законом, а всеже делаем. К стати: начиная с 2000 по 2008 год, в газете Совершенно секретно была статья о том, как прослушка осуществляется в РФ простыми лицами. Игорь из Латвии

Частный детектив Севастополь ОДБ

Private access level
Full members of NP "MOD"
Birçoğu birçok şey hakkında yazıyor, ancak gerçek hayatta aslında biraz farklı.

Original message
Пишут многие и о многом, а в реальной жизни несколько по иному на самом деле.