Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

Nasıl özel dedektif olunur?

Web sitesi
privatdetectiv-ua.com
Alex D.' Alıntı:
Ve bir kişi onlara yaklaşıp kendisini dedektif olarak tanıttığında (veya tanıtmadığında) ve bilgileri yumruklamaya başladığında insanlar nasıl tepki veriyor? Kişisel deneyimimden bildiğim kadarıyla, polisten olduklarını söylediklerinde pek çoğu ön kapıları açmak bile istemedi, ancak komşuları öğrenmek gerekiyordu, tabii ki, birkaç kişi temas kurdu, ve eğer yaptılarsa, o zaman hakkında konuşacak pek bir şey yok :)
Bu arkadaş, polisten farklı olmalısın! Bir özel dedektif, bir polisten çok daha çok yönlüdür ve fonları o kadar sınırlı değildir. Okuyun, izleyin, öğrenin ve sonunda deneyin, aksi takdirde uzun süre gevşeyeceksiniz))

Original message
Alex D.' Alıntı:
А как люди реагируют, когда к ним подходит человек представляется детективом (или не представляется), и начинает пробивать инфо? На сколько я знаю на своём личном опыте, то не многие даже входные двери хотели открывать, когда говорил, что с милиции, а надо было про соседей узнать, ну естественно мало кто на контакт шёл, а если и шёл, то не очень и разговаривать хотел :)
Этим дружище ты и должен отличаться от милиции! Частный детектив куда более универсален чем милиционер да и в средствах он не так ограничен. Читай, смотри, учись, ну и пробуй наконец иначе долго будешь раскручиваться))

Alex D.

Зарегистрированный
İNSANLAR!!!! Yakınlarda yerel bir dedektifim yok!!! sohbet etmeyi çok isterim. Ama sadece yok. Bu bilimin granitini kemirmeye hazırım. Ama doğru anla, öyle olsaydım, burada biri için böyle sorular sormazdım, biri için aptal görünecek, ama KİMSE sormayacak !!!!! Bu yüzden sizden öğrenmeye ve yardım istemeye çalışıyorum !!!

Original message
ЛЮДИ!!!! Нет у меня рядом местного детектива!!! Я бы с удовольствием пообщался. Но просто его нет. Я готов грызть гранит данной науки. Но поймите правильно, если бы был, я бы не задавал здесь для кого-то такие вопросы, для кого-то они покажутся и глупыми, но поймите НЕ-У-КОГО спрашивать!!!!! Поэтому У Вас пытаюсь узнать и прошу помощи!!!

Alex D.

Зарегистрированный
))) Bana söylediğin her şeyi anlıyorum, ama beni doğru anlıyorsun, bölgemde yerel bir dedektif yok, o sadece DEĞİL!!!! Onunla konuşmayı ve sana göre düşündüğün gibi aptalca sorular sormamayı çok isterim!!!! Ama beni yanlış anlama, senden başka sığınacak kimsem yok!!!!! Ve senden bana bununla nasıl çalışılacağını açıklamanı istiyorum! Her şeyi anında kavrar ve zevkle öğrenirim ama kimsem yok!!! Lütfen bana nasıl başlayacağımı söyleyin, herkesin kendi mesleki beceri ve deneyimine sahip olduğunu anlıyorum, ancak benim de operasyonel faaliyetlerde deneyimim var. Sadece beni it ve ben kenardayım. Eski işime ek olarak nereye başvuracağımı bilmiyorum!!! Operasyonel faaliyetler dışında hiçbir şey yapamıyorum ve deneyimimi gömmek ve unutmak istemiyorum !!! Beni doğru anlayacağınızı ve yardımcı olacağınızı düşünüyorum çünkü siz de aslen ASAMI değildiniz ve ayrıca okudunuz ve sanırım öğreniyorsunuz. Mantıklı gelmiyorsa, konuşmak ya da ara vermek istemediğini söyle! Bu fikri bırakacağım! Anlayışınız için teşekkürler!!!

Original message
))) Я понимаю всё что Вы мне говорите, но поймите и Вы меня правильно, нет в моей области местного детектива, его просто НЕТ!!!! Я бы с большим удовольствием с ним пообщался и не задавал бы Вам глупых вопросов как Вам кажется на Ваш взгляд!!!! Но поймите меня правильно, что мне не кому обратиться, как к Вам!!!!! И я прошу Вас растолкуйте мне как с этим работать! Я схвачиваю всё на лету и с удовольствием поучился, но мне не у кого!!! Пожалуйста расскажите мне как начинать, я понимаю что у каждого свои профессиональные навыки и опыт, но у меня тоже опыт в оперативной деятельности. Меня только подтолкнуть и я на взводе. Кроме моей бывшей работы я не знаю куда себя применить!!! Я кроме оперативной деятельности ничего не умею и не хочу свой опыт закапывать и забывать!!! Думаю Вы поймёте меня правильно и поможете, ведь Вы тоже первоначально не АСАМИ были и тоже учились и я думаю учитесь. Если нет смысла тогда так и скажите, что не хотите говорить или влом! Я брошу эту затею! Спасибо за понимание!!!

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Alex, lokomotifin önünden koşma. Her şeyin bir zamanı var.

Original message
Alex, не бегите впереди паровоза. Всему своё время.

Игорь Коракс

Зарегистрированный
Web sitesi
iapd.info
Alex D.' Alıntı:
Ve bir kişi onlara yaklaşıp kendisini dedektif olarak tanıttığında (veya tanıtmadığında) ve bilgileri yumruklamaya başladığında insanlar nasıl tepki veriyor? Kişisel deneyimimden bildiğim kadarıyla, polisten olduklarını söylediklerinde pek çoğu ön kapıları açmak bile istemedi, ancak komşuları öğrenmek gerekiyordu, tabii ki, birkaç kişi temas kurdu, ve eğer yaptılarsa, o zaman hakkında konuşacak pek bir şey yok :)

Bence "ksiva" olmadan çalışmaya alışmanız ve öğrenmeniz gerekiyor. Dedektiflerle ilgili dizilerde gösterdikleri şey, çoğu durumda, bana öyle geliyor ki, sertifikaları dürttükleri ve her şeyin gümüş bir tepside olduğu saçmalık. Duruma göre çalışmak gerekiyor, bir yerde oyun, bir yerde rüşvet, bir yerde psikoloji ve bir yerde canlı bir dedektifle konuşmaktan gerçekten keyif aldıkları bir yer. Deneyin ve deneyimle her şey gelecektir.

Original message
Alex D.' Alıntı:
А как люди реагируют, когда к ним подходит человек представляется детективом (или не представляется), и начинает пробивать инфо? На сколько я знаю на своём личном опыте, то не многие даже входные двери хотели открывать, когда говорил, что с милиции, а надо было про соседей узнать, ну естественно мало кто на контакт шёл, а если и шёл, то не очень и разговаривать хотел :)

На мой взгляд нужно привыкать и учится работать без "ксивы". То что показывают по сериалам про детективов как мне кажется в большинстве случаев бред, где они тычут удостоверения и им все как на блюдечке. Нужно работать по ситуации, где то игра, где то взятка, где то психология, а где то и вправду с удовольствием пообщаются с живым детективом. Пробовать, и с опытом все придет.

Alex D.

Зарегистрированный
Teşekkürler!!! Bunu filmlerde bir şey anlıyorum)) Ama gerçek hayatta farklı! Bunu askerdeyken anladım! Tavsiyen için teşekkür ederim!!!

Original message
Спасибо!!! Я понимаю, что в фильмах одно)) А в жизни другое! Это я понял пока в армии был! За советы большое Вам спасибо!!!

Игорь Коракс

Зарегистрированный
Web sitesi
iapd.info
Ayrıca, eğitim almayı düşünüyorsanız, bu bölümü ziyaret etmenizi tavsiye ederim. index.php?threads/3765

Original message
Также если Вы намерены учится, советую посетить данный раздел index.php?threads/3765

Alex D.

Зарегистрированный
Ama biliyor musun, bilmeden ve ilk kez karşılaşmadan yeni bir şeye başlamak zor! Özellikle yalnız başladığınızda. ;)

Original message
Но знаете трудно начинать что-то новое не зная о нём и сталкиваясь впервые! Особенно когда начинаешь один. ;)

Частный детектив. Владивосток.

Зарегистрированный
Детективное агентство. Орлан. Харьков.' Alıntı:
Alex D.' Alıntı:

Bence "ksiva" olmadan çalışmaya alışmanız ve öğrenmeniz gerekiyor. Dedektiflerle ilgili dizilerde gösterdikleri şey, çoğu durumda, bana öyle geliyor ki, sertifikaları dürttükleri ve her şeyin gümüş bir tepside olduğu saçmalık. Duruma göre çalışmak gerekiyor, bir yerde oyun, bir yerde rüşvet, bir yerde psikoloji ve bir yerde canlı bir dedektifle konuşmaktan gerçekten keyif aldıkları bir yer. Deneyin ve deneyimle her şey gelecektir.

Kabul etmek ! Çalıştığı her zaman için, dedektifin kabuklarını on kez gösterdi, artık (gaers hariç) ve o zaman bile sadece müşterilere ... Bazen kabukları evde bırakırsınız, sonra bir ay sonra nerede olduklarını hatırlarsınız. uzanıyorlar ... yani, düzgünce uzan! :Bay Yeşil:
Bir kişiye bakıldığında, kural olarak, belirli koşullar altında nasıl davranacağını hemen belirlersiniz ...

Original message
Детективное агентство. Орлан. Харьков.' Alıntı:
Alex D.' Alıntı:

На мой взгляд нужно привыкать и учится работать без "ксивы". То что показывают по сериалам про детективов как мне кажется в большинстве случаев бред, где они тычут удостоверения и им все как на блюдечке. Нужно работать по ситуации, где то игра, где то взятка, где то психология, а где то и вправду с удовольствием пообщаются с живым детективом. Пробовать, и с опытом все придет.

Согласен ! За всё время работы корочки детектива показывал раз десять, не больше (если не считать гаеров), да и то, только заказчикам... Иной раз дома корки оставишь, потом через месяц вспоминаешь, где ж они валяются...т.е., аккуратно лежат ! :mrgreen:
Глядя на человека, как правило сразу определяешься как он будет себя вести при тех или иных обстоятельствах...

Частный детектив. Владивосток.

Зарегистрированный
Sasha, bölge genelinde fırsatların var mı? Şehriniz büyük, nüfusu nedir?

Original message
Саша, а у тебя возможности по всей области ? Город у вас большой, сколько население ?

До нового года осталось