Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ruslan!Onlara foruma bir davetiye gönderdim ve onlarla konuştum.Size tüm verileri gönderecekler, ancak bu kadının Nizhny Novgorod'da doğduğundan emin değiller.Belki Büyük'te, ancak doğumun bir kopyasına ihtiyaçları var sertifika Her durumda, bir kişi bulundu ve foruma ayrılacaklar
Original message
Руслан!Я отослал им приглашение на форум и поговорил с ними.Они пришлют тебе все данные,но они не уверены что эта женщина родилась в Нижнем.Возможно в Великом,а им нужна копия свидетельсьва о рождении.В любом случае контакт найден и они выйдут на форум
Patrondan ne sırlar İtalyanlar bir kadını yumruklamak için Ruslan'a geldiler bana gönderdi onları tanıyıp tanımadığımı sordu onlarla iletişime geçtim onlar benden 100 km uzaktaki modena'da çalışıyorlar konuştuk ben gönderdim bizim hakkımızda bilgi.İşbirliği yapmaya hazırlar.Bu bir dernek değil ama gereksiz de olmayacağını düşünüyorum.
Original message
Какие от босса секреты.На Руслана вышли Итальянцы с просьбой пробить одну женщину.Он переслал их мне и спросил,знаю ли я их.Я связался с ними.Они работают в Модене,100 км от меня.Мы пообщались и я скинул им информацию о нас.Они готовы к сотрудничеству.Это не ассоциация,но думаю лишним не будет.
Nicolas! Mizahı takdir ediyorum!
Kesinlikle gereksiz olmayacaklar! Rusça mı konuşuyorlar? Bir web siteniz var mı?
Ruslan'ın istatistiklerine bakıyorum, site çok iyi.
Original message
Николя! Ценю юмор!
Лишними точно не будут! Они русскоязычные? Сайт есть?
Я смотрю по статистике у Руслана очень ничего сайт прокачан.