Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

İronik olmanız boşuna.Kimse dedektiflik faaliyetinden elde edilecek karı tahmin edemeyecek ve açmanız gereken belgeler herhangi bir emniyet müdürlüğünde size verilecek.Önce hangi hizmetleri sunabileceğinize siz karar verin ve sonra ekipmanı düşünün.

Original message
Напрасно вы ребята иронизируете.Никто не сможет прогнозировать прибыль от детективной деятельности,а необходимые для открытия документы вам предоставят в любом разрешительном отделе милиции.Вы для себя сначала определитесь какие услуги вы сможете оказывать,а потом и про технику думайте.
Web sitesi
privatdetectiv-ua.com
Nasıl yardımcı olabilirsiniz?Önce web sitenizi oluşturun, yerel İçişleri Bakanlığı'na gidin, lisans için başvuruda bulunun ve ardından kaç çalışanınız olacağına ve ücretleri paylaşmak için kaç kişinin karlı olacağına kendiniz karar verin. eşit katılımcı olduktan sonra forumdaki her şey ve bu gülüşü nereden aldınız?

Original message
Как же Вам помочь?Вы сначала создайте свой сайт, пойдите в местный МВД,оформите лицензию,ну а потом решайте сами сколько у Вас будет сотрудников и на скольких будет выгодно делить гонорары.По технике Вы все найдете на форуме после того как станите равноправными его участниками.И с чего Вы взяли что с Вас смеются?

DIBNN

Нижегородское Детективное Агентство
Private access level
Россия, Нижний Новгород. +7-901-800-00-15.
Web sitesi
dibnn.ru
Genelde şaka amaçlı alırdım, şimdi öyle düşünüyorum

Original message
я вообще это принял за прикол , так думаю и сейчас
Onlara yöntem ve teknikler hakkında daha fazla bilgi verebilir miyim ...: şok:

Original message
Может им еще про методы и приемы рассказать... :shock:

Serzhik111

Зарегистрированный
Hayır, bu bir şaka değil, gereksiz yöntemler hakkında konuşmaya değmez bence, bu arada, bu süre zarfında zaten lisans almayı başardım, düşündüğümden daha kolay çıktı. Şimdi bir ofis arıyoruz, sanırım iki hafta içinde kendi web sitemizi oluşturacağız, sadece kısmen her şey bizim için yeni ve bu yüzden her şeyi daha deneyimli meslektaşlarımdan öğrenmek istedim! Aslında şimdi bir soruyla ilgileniyorum, sitelerinizi zaten ziyaret ettim, hizmet listelerini okudum, tüm bunları vatandaşlara da sağlayabileceğimizi düşünüyorum, ancak soru şu ki en popüler hizmetler nelerdir? neye odaklanmalı???? Ve bir soru daha, şehir genelinde küresel reklamcılığa ihtiyaç var mı, yoksa kendimizi siteyle sınırlamak daha mı iyi???? Bana bu arabayı daha yetkin bir şekilde nasıl çalıştıracağımı söyle !!! Şimdiden çok teşekkür ederim !!!

Original message
Да нет это не прикол, про методы рассказывать я думаю не стоит это излишне, я кстати за это время уже успел получить лицензию, оказалось это проще чем я думал. Сейчас занимаемся поиском офиса, думаю что недели через две уже создадим свой сайт, просто это от части для нас всё ново и поэтому захотелось узнать всё у более опытных коллег! на самом деле меня сейчас интересует один вопрос, я уже побывал на ваших сайтах, читал перечни услуг, я думаю что всё это мы тоже сможим предоставлять гражданам, а вопрос в том какие самые популярные услуги на чем делать акцент???? И еще один вопрос нужна ли глобальная реклама по городу, или лучше ограничиться сайтом???? Подскажите как грамотнее запустить эту машину!!! Заранее Всем огромное спасибо!!!
Web sitesi
privatdetectiv-ua.com
Dünyanın sahibi reklam! Ne kadar çok o kadar iyi!

Original message
Реклама владеет миром!!!Чем ее больше тем лучше!

DIBNN

Private access level
Web sitesi
dibnn.ru
Serzhik111 lisans taramasını çok ilginç bir şekilde attı

Original message
Serzhik111 скинь скан лицензии интересно очень

Serzhik111

Зарегистрированный
Hafta sonunda atacağım, söz veriyorum)

Original message
в конце недели скину, обещаю)

DIBNN

Private access level
Web sitesi
dibnn.ru
ve neden şimdi değil?
Hangi kuruluşa verildiğini ve sayı ve seriyi kendim deneyeceğim

Original message
а сейчач почему нельзя?
Напишите на какую организацию выдана и номер и серия я сам пробью