Растаман' Alıntı:Anatolyevich, neden nadiren forumda görünüyorsun? Ehliyetinizi yenileyecek misiniz?
Nail, bu yıl Mayıs'ta ikinci dönem için bir çağrı yapıyorum. Dünyadaki sıkıntılarla bağlantılı olarak çalışmak zorlaştı ama umarım müşterisiz kalmam.
Patent altında çalışıyorum, kime nasıl bilmiyorum, ama özellikle tüzel kişilerin düzenli müşterileri olduğunda hoşuma gidiyor. yüzler.
MOD'da nadiren görünüyorum, ancak NPV'de yeni trendlerle bağlantılı olarak, forumdaki çalışmalara katılacağım, konferansa ulaşabilirsem bu yıl deneyeceğim.
Yeni meslektaşlarınızla tanışın ve deneyimlerinizi paylaşın.
...
Original message
Растаман' Alıntı:Анатольевич, почему в форуме редко появляешься? Лицензию продлевать будешь?
Наиль, в этом году, в мае, делаю заход на второй срок. В связи с передрягами в Мире работать стало сложно, но надеюсь без заказчиков не останусь.
Работаю по Патенту, не знаю, как кому, а мне нравится, особенно когда есть постоянные клиенты юр. лица.
В МОД появляюсь редко, но думаю в связи с новыми веяниями, в ЧДД, включиться в работу на форуме, постараюсь в этом году если получится попасть на конференцию.
Познакомиться с новыми коллегами и поделиться опытом.
.