Meslektaşımız Alexander Krioni, Lisanslı Özel Dedektiflik Faaliyetimizin sonuçlarını herkese görünür kılmak için inisiyatif aldı.
Gelir Beyanımı tamamen destekliyorum ve yayınlıyorum.
Aynı şeyi birçok kez tekrarlayabilirsiniz, örneğin, CHDiOD yasasının kusurlu olduğunu ve değiştirilmesi gerektiğini, devletin dedektifi reçeteleriyle boğduğunu, vergilerin bir dedektif için çok yüksek olduğunu, Ulusal Muhafızlar'ın elinde bulundurduğunu. unuttuk bizi vs vs. Ama tüm bu engellere dışarıdan bakarsanız, o zaman her dedektifin tamamen farklı bir kalitesi ortaya çıkıyor. Çünkü tüm eşitler arasında, sivrisinek burnu baltalamamak için işlerini nasıl organize edeceğini bilen ve en önemlisi üç veya on beş kişi var. Yani soruşturmalarını tamamen kanunun gereklerine göre inşa edecekler. Açık bir vizörle, özel yöntemlere dayanarak, bilgi toplayacak, mahkemeye sunacaklar ve tüm bunlarla korkmayacaklar ve gerçekleri cesurca sunmak ve kabul edilebilirliklerini kanıtlamak için suçluyla yüz yüze gelecekler - IS BU BİR DEDEKTÖR BECERİ DEĞİL Mİ? Değilse, o zaman ne ???
(kendi yargı tecrübeme dayanarak) belirteceğim ki, bilgi hukuka aykırı olarak toplanıyorsa veya hatta hukuka aykırı olarak toplanıyorsa ancak dedektif bunu mahkemeye veya avukata nasıl sunacağını bilmiyorsa, bunun böyle olduğunu söyleyebiliriz. dedektif için ilk ve son stratejik müşteri... Bunu birlikte çalıştığım avukatlar söylüyor.
Victor Anatolyevich, desteğiniz için teşekkürler! Sizi ve işinizi uzun zamandır tanıyorum ve çok fazla iletişim kuruyoruz (her ne kadar sanal olsa da))) Yine de, müşterilerime Dedektiflik Bürosu "Dedektif-Yug"u tavsiye edebildiğim için size çok minnettarım. Rostov-on-don'dan lisanslı bir özel dedektif tarafından yönetilen dedektif şirketi!