Sevgili dedektifler, bu başlıktaki bu kadar uzun bir sessizlik için özür dilerim. Sadece paylaşacak hiçbir şey yoktu. Yakın zamana kadar. IP adresleri hakkında. Hâlâ bu kişinin Odnoklassniki'ye giriş yaptığı iki IP adresi bulmayı başardım. Sana nasıl yaptığımı söylemeyeceğim.
IP'lerden biri, Skylink sağlayıcısına ait bir adrestir. Bildiğim kadarıyla dinamik adresleri var yani her seferinde değişiyorlar. Bu nedenle, gerçekten konuyla ilgilenenlere, verilen dinamik adreste Skylink ekipmanının (modem ve SIM kart, pasaport verilerine göre kayıtlı oldukları için) kime kayıtlı olduğunu öğrenmenin mümkün olup olmadığını sormak istiyorum. böyle ve böyle bir günde, böyle bir ayda? Bunun son derece zor olduğunu, büyük olasılıkla genellikle olası olmadığını anlıyorum.
İkinci IP adresi statik bir kurumsal adrestir. Yani, basitçe söylemek gerekirse, bir işçi. Enforta sağlayıcısına aittir. Bu adresin Moskova bölgesinin güney doğusunda 30 km uzaklıktaki bir kasabadaki bir kuruluşa ait olduğunu öğrendim.
Ayrıca, sağlayıcılardan bu tür araştırmaları yapabilecek ve bu hizmetlerin maliyetini belirtebilecek olan saygın uzmanlara sormak istiyorum. Her türlü öneriyi değerlendirmeye hazırım.