Sevgili iş arkadaşlarım! Yine ben, sözde sözde mezun olan St. Petersburg'dan özel bir dedektif Victor. .operatif hizmet ve ticari bir dedektif başladı. Her şeyden önce, herkese hoş geldiniz, destek ve tavsiyelerde bulunmaya istekli oldukları için, tabiri caizse, deneyimli yeni başlayanlara teşekkürler. Andrey, özür dilerim, burada yanılıyorum, yani iletişim ve yardım istiyorum ve bunun için bağlantılarımı vermiyorum. iyileşiyorum. Mobilden başlayalım; doğrudan megafon St. Petersburg numarası 993-96-97 (yerleşik olmayanlar için açıklarım, eğer biri aniden bilmiyorsa: bu numarayı federal uzun mesafe kodu 812 veya megafon kodu 921 aracılığıyla arayabilirsiniz). Pratik olarak Skype'ta oturmuyorum, yeterli zamanım yok ama orada iletişim kurmak isteyen varsa benimle iletişime geçsin, Skype'ta olacağım. Site günden güne görünecek, çalışır çalışmaz ayrıca incelemeniz için tüm detayları hakkında sizi bilgilendireceğim. Bu arada, geriye kalan tek şey, bugün foruma geç girdiğim için özür dilemek: Ben zaten çalışmaya başladım ve daha yeni, operasyonel, tabiri caizse, açık alandan eve döndüm. Herkese bol şans, teşekkürler ve görüşmek üzere.