Merhaba, merhaba Andrey! Ve dedikleri gibi, hastalanmayın! Yürekten sözleriniz, güveniniz ve kabulünüz için çok teşekkür ederim! Bana ifade edilen güveni haklı çıkarmayı umuyorum, ancak aksi halde denemekten memnunum, sonuçta, tüm bunları içtenlikle yaptım, çünkü çevremde sadece benzer düşünen insanlar vardı ve onlar için yaptığım her şey bana sadece zevk verdi !! ! MOD'un tüm katılımcılarına ayrıca St. Petersburg'dan, özellikle meslektaşlarım-dedektifler ve özellikle konferansta tanıştığım kişilerden iltifatlarımı ve büyük selamlarımı sunuyorum! Dedektiflik çalışmalarında ve kişisel yaşamınızda tüm başarılar ve iyi şanslar!
Original message
Привет, привет, Андрей! И тебе, как говорится, не болеть! Спасибо большое за проникновенные слова, за доверие и за допуск! Выраженное мне доверие я надеюсь оправдать, а в остальном - рад стараться, я ведь всё это делал искренне, так как вокруг меня были только единомышленники, и всё, что я для них делал, доставляло мне только удовольствие!!! Всем участникам МОДа также моё почтение и большой привет из Питера, особенно коллегам-детективам, и особенно тем, с кем я познакомился на конференции! Всем успехов и удачи в детективной деятельности и в личной жизни!