Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

Özel dedektif Saint Petersburg

Vladimir

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Yura, uzun zamandır dedektiflik mi yapıyorsun? Ve siparişleriniz nasıl?

Original message
Юра,давно занимаешься детективной дейтельностью? И,как у Вас заказы есть?

Частный детектив Тула

Зарегистрированный
Web sitesi
detective-agency.info
resmi olarak (lisanslı) 2.5 yıl ... bir buçuk yıl önce gayri resmi olarak;) yani, yavaş yavaş ... borçlular ve aile ilişkileri esas olarak ...

Original message
официально (с лицензией) уже 2,5 года...года полтора до того неофициально;) так, по-немногу....должники и семейные отношения в основном...

Vladimir

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Şimdi borçlularla uğraşmamaya çalıştığımız açık, aile sorunları, evet! İyi şanlar! Saygılarımla, Vladimir

Original message
Понятно,должниками сейчас стараемся не заниматься,семейные проблемы это,да! Удачи! С уважением Владимир
Web sitesi
privatdetectiv-ua.com
Sana da kocaman bir merhaba! Burada Peter'dan herkese merhaba diyorsun, ama neden bana sadece merhaba?

Original message
Тебе тоже огромный привет!Вот ты всем передаеш приветы с Питера, а мне почему просто привет?

Частный детектив Тула

Зарегистрированный
Web sitesi
detective-agency.info
Volodya, borçlular bir hazinedir!;) ...yalnızca BORÇLARI ÖLDÜRMEM, BORÇLARI BULUYORUM ... ve kenara çekiliyorum .... ve sonra herkes onlarla meşgul :)))) )))))))))))) .. gerçekten icra memurları ile iletişime geçelim, aptallar, kendilerine verilen tüm haklara sahipler, hiçbir şey yapmak istemiyorlar .... ve sonra bir tane buldum. resmi iş yeri ... ve çalılıklarda :)))))))))))))))))

Original message
Володь, должники это кладезь!;)...только я НЕ ВЫБИВАЮ ДОЛГИ, а НАХОЖУ ДОЛЖНИКОВ...и отхожу в сторону....а дальше ими занимаются все кто угодно:)))))))))))))))..реально контачим с судебными приставами, они, бестолочи, при всех данных им правах ни хрена не хотят делать....а тут нашел офицальное место работы...и в кусты:)))))))))))))))))
A

Anonymous

Laszlo kuzeyden iyi akşamlar! Fark ettiğiniz gibi, Peter'dan sadece tanıdığım ve birlikte çalıştığım kişilere merhaba diyorum! Muhtemelen zaman gelecek ve sen ve ben iş, dostane ilişkiler kuracağız! Ah, sana bir sorum var, neden çalışıyorsun ama ofis yok, peki koordinatları bırakır mısın? iş telefonu ? Ve genel olarak, ne kadar süredir çalışıyorsunuz ya da ekibiniz bir ajans açtı mı? Baktım, orada Leha ile anlaşmışsın, anladığım kadarıyla o bir meslektaşın, hemşerisin, o da seni tanımıyor mu? İşte Alexei Bushenev için buradayım, ona güvenebilirim, onunla bir kereden fazla çalıştım! Dünya yuvarlaktır! Ve ayrıca Laszlo, bu bir isim mi yoksa takma isim mi? Milliyetiniz nedir? Ve kardeşleriniz Belaruslular gibi, sadece komplocu bir parti hücreniz var! Sen sadece bir tür devrimci dedektif deyatelnostisin! İlgimi çeken sorulara sizden cevap almaktan memnuniyet duyacağım (Evet, çok şey anlatacağım) Saygılarımla Vladimir.

Original message
Ласло добрый вечер с севера! Как ты заметил,привет с Питера передаю,только тем кого я знаю и с кем работал! Придет наверно время,и мы с тобой наладим деловые,дружеские взаимоотношения! У,меня к тебе вопрос,а почему ты работаешь,а нет офиса,ну координат не оставляешь? рабочий телефон ? Да и вообще давно ты,или у Вас команда открыли агенство? Я,посмотрел,ты там с Лехой списался,я так понял он колега,земляк твой,тоже Вас не знает? Вот,я за Алексея Бушенева,могу положиться,с ним работал не однократно молодца!Дай бог,с Вами поработать! Земля,то круглая! И,еще Ласло,это имя,или псевдоним? Кто по национальности? А,у Вас как у братьев белорусов,просто партийная ячейка законсперированная! Вы просто революционеры какие то детективной дейтельности! Рад буду получить от Вас ответы на интерисующие меня(Да,скажу многих) вопросы.С уважением Владимир.

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Laszlo, sevgili dostum! Çok nazik olun, değerli meslektaşımızın sorularına biraz gülümseyerek davranın! Sanırım meslektaşımız bunu takdir edecek! O bizim, OPER!

Original message
Ласло, дорогой друг! Будь так добр, отнесись к вопросам нашего уважаемого коллеги с некоторой улыбкой! Я думаю наш коллега это оценит! Он же наш, ОПЕР!
A

Anonymous

Andrey iyi geceler! Laszlo'yu savunmak için neden bu kadar acele ettin? Onu tanımıyorum, o yüzden sordum? Evet ve jargon bana tanıdık geliyor (tüm hayatım boyunca bölgelerin yakınında yaşıyorum)! Belki onu tanıyorsunuzdur, onun böyle olduğunu söyleyip silip atardınız! Ben, bu forumda tanıdıklarım, onlar hakkında yazıyorum, olduğu gibi, hiçbir şey icat etmiyorum ve beste yapmıyorum! Başkaları onlara güvensin diye! Ve bir pozisyonunuz var, anlamıyorum? Saygılarımla, Vladimir

Original message
Андрей доброй ночи! А,что это ты так кинулся защищать Ласло? Я,его не знаю,вот и спросил? Да и жаргон мне его знаком(я всю жизнь возле зон живу)! Может,ты его знаешь,так бы и отписал,мол такой такой! Я,вот кого на форуме знаю,про тех пишу,как есть ничего не выдумываю и не сочиняю! Что бы другие были в них уверенны! А,у тебя позиция,мне не понятна? С уважением Владимир