Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

Özel dedektif Saint Petersburg

Web sitesi
privatdetectiv-ua.com
Peki, bir gülümseme ile yazacağım!
Evet, benim adım Laszlo, bu bir Macar ismi aynı zamanda Ukrayna'da doğup büyüdüm.Ben sadece Macarca biliyorum ve sadece değil!Ve şimdi jargon hakkında, neden bahsediyorsun, ne jargonu? 28 yaşındayım ve oldukça sık böyle bir konuşmayı kendim duyuyorum ve kullanıyorum!
Devam edin ama kendim çalışmıyorum, 2 asistanım var gerekirse daha fazla arayabilirim (iş varsa) ve hepimiz gerçek bir ekibiz, bir ajans adını taşımaya yeter mi?
Daha da ileri gidelim sevgili Vladimir, gerçekten bir ofisin ve sabit telefonun varlığının bir işletmenin güvenilirliğinde bir faktör olduğunu düşünüyor musunuz? ülke !!! (İnsanlar para için geliyor ve MMM yerine üç erkek tuvaleti var vs. vs.) Şunu söyleyeceğim, Bürolara para yatırıp orada oturup tükürürken bir anlam görmüyorum tavan. ajans her şeyden önce İŞ ve karlı olmalı! Her şeyi düşündüğümden emin olabilirsiniz, özellikle yaptığım tek şey bu olmadığı için. Dedektiflik benim hayalimdi ve sanırım mesleğim! Ve Parlamentomuz hala olmayan dedektiflik kanunu kabul etseydi çok daha erken olurdum (bu arada "PRIVAT dedektif & Kº "yakında 1 yıl olacak)! Rusya çok yakında elimizde olacak ah..orada) Peki, neden biz ve İngiltere ile onlarca başka ajans için başka bir cevap daha Raina, kendimizi pek tanıtmıyoruz!
Pekala, Yoldaş Bushakov pahasına, bu yüzden görünüşe göre biz gençlerle görüşmeyi gerekli görmüyor.Erkekler sözlerini yeminin kendisinden daha güvenilir tutsaydı, kiminle çalışmanın mor olduğunu biliyoruz! Alexei'den bana yöneltilen sorulardan (ki sen kopyaladın) bu onun eski, alakasız konusu, kendisini bizim "talihsiz" ve ofissiz birkaç düzine Ukraynalı dedektiflik kurumunun arka planına karşı çok olumlu bir şekilde konumlandırıyor: D: lol:: D Ve KRİZ ne yapmalı?! Her birimizin refah ve başarıya giden kendi yolu var.Zamanın geleceğini ve her şeyin değişeceğini kesin olarak biliyorum ve bir sallanan sandalyeye oturup iyi bir viski yudumlayacağım ve KUZEY IŞIKLARINI izleyeceğim... EVET, sen bana hiç cevap vermedin. ;)
İşbirliğinden ve adil rekabetten her zaman memnunuz, meslektaşlarımıza ve müşterilerimize saygı duyuyoruz, sözleşmeli ve banka havalesi ile çalışabiliriz - bu kadar yeter !!! Ve artık kışkırtıcı sorulara cevap vermeyeceğim.
Not: Ve Harkovlu değerli meslektaşlarımızın forumuna gelince, yanılıyorsunuz Vladimir, yeni açıldığı için boş, Moskova da hemen kurulmadı!
Andrey, sevgili dostum, desteğin ve kaynağın için özel bir teşekkür! Herkese iyi şanslar !!!

Original message
Ну что ж, писать я буду с улыбкой!
Да, меня зовут Ласло,это Венгерское имя в тоже время родился я и вырос в Украине.В совершенстве владею венгерским языком и не только!А теперь по поводу жаргона, о чем ты говоришь,какой жаргон?Мне 28 лет и я сплошь и рядом слышу и сам использую такую речь!Да и какой опер не знает жаргона,тут как говорится "с кем поведешься от того и наберешься"
Идем дальше, да я работаю не сам, у меня есть 2 помощника при необходимости можна позвать еще(была бы работа)и все мы -- настоящая команда.Этого достаточно чтоб носить название агентство?
Поехали дальше, скажи мне дорогой Владимир,неужели ты считаеше наличие офиса и городского телефона фактором благонадежности предприятия?Неужели в наших странах ни разу, никто и никого не прокидывал имея при этом 153 офиса по всей стране!!!(Приходят люди за деньгами, а там на месте МММ три мужских туалета и тп. и тому подобное)Скажу так, я не вижу смысла ПОКА вкладывать деньги в офисы и сидеть там и плевать в потолок.А телефончик мой рабочий висит, справа под аватарой,звони какие проблемы?Для меня агентство это прежде всего БИЗНЕС и он должен быть рентабельным!Можешь быть уверен, я все посчитал тем более это не единственное чем я занимаюсь.Быть детективом было моей мечтой и я думаю, призванием!И я стал бы ним намного раньше(кстати "PRIVAT детектив & Kº" скоро будет 1 год) если бы наш парламент принял закон о детективной деятельности,которого до сих пор нет!(ждал,думал раз в России есть у нас тоже скоро будет а х..там)Ну вот тебе еще один ответ почему мы,да и десятки других агентств с Украины,не очень афишируем себя!
Ну а на счет товарища Бушакова, так он видно не считает нужным с нами, молодыми, знакомится.Нам знаете, фиолетово с кем работать,лиш бы слово мужчины держали надежней самой клятвы!А на счет вопросов в мой адрес от Алексея(которые Вы скопировали) так это его старая,не актуальная тема, он себя так выгодно позиционирует на фоне нас "несчастных", и еще пару десятков детективных агентств Украины,без офисов :D :lol: :D А что делать КРИЗИС?! У каждого из нас свой путь к процветанию и успеху.Я знаю точно, что придет время и все поменяется и я буду сидеть в кресле качалке,потягивать хорошее виски, и наблюдать СЕВЕРНОЕ СИЯНИЯ...ДА, Вы мне так и не ответили оно у вас есть? ;)
Мы всегда рады сотрудничеству и честной конкуренции,с уважением относимся к своим коллегам и клиентам,можем работать по договору и по безналу-этого достаточно!!!И я больше не собираюсь отвечать на провокационные вопросы.
P.S:А по поводу форума наших уважаемых коллег из Харькова, Вы не правы, Владимир,он пустой из-за того что недавно открылся.Москва тоже не сразу строилась!
Андрей,дорогой друг, тебе отдельное спасибо за поддержку и за ресурс!Всем удачи!!!

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Merhaba sevgili meslektaşım. Pozisyonumu açıklamaya hazırım. Bu forumda senin ve benim dışımda temsil etmediğim bir kaç firma var. Hala böyle bir fırsat olacak. Benim bakış açım, meslektaşlarınızla iletişimde sadece onlarla değil, daha az saldırganlığa ihtiyaç duyulmasıdır. Bir kişi forumda kendini rahat hissetmeli ve burada kendisine başka ne yazacağını düşünmemelidir.
Tüm saygımla, Andrew.

Original message
Здравствуй, уважаемый коллега. Готов объяснить свою позицию. На этом форуме кроме Вас и меня есть ещё ряд фирм, которых я не представил. Ещё будет такая возможность. Моя точка зрения, поменьше нужно агрессии в общении с коллегами, да и не только с ними. Человек должен себя чувствовать на форуме комфортно, а не думать какую ему ещё бяку здесь напишут.
С уважением, Андрей.

Vladimir

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
İyi günler Laszlo! Cevabınız (ve meslektaşlarım) beni tamamen tatmin etti, teşekkürler, şahsen benden! Kışkırtıcı sorular hakkında? Sanırım yanılıyorsunuz, bugün değil, yarın ben veya meslektaşlarım sizden yardım istemek zorunda kalacağız ve güvenilirliğinizden ve dürüstlüğünüzden emin olmalıyım! Bu çalışma prensibi, hayat bize emrediyor ve buna uymak zorundayız.Ofis konusuna gelince, ben de sizin bakış açınıza katılıyorum! Yeteneklerimiz her zaman arzularımızla uyumlu değildir.Dedektiflik faaliyetine başladığınız ölçekle, Allah korusun, masraflarınızın ücretlerinizin finansal akışında küçük bir zerre olduğunu! Mektubunuzda Aleksey'den bahsetmişsiniz, kendisi hakkında defalarca yazdığım gibi (tekrar etmeyeceğim.Zamanla ilişkiniz başka bir kanala kayacak sanırım.Ukrayna da küçük değil, hele ki siz farklı işlerde çalıştığınız için. Ve tabii ki, senin ve Alexey'nin senin veya onun bölgesi hakkında sorularınız var. Cevap için tekrar teşekkürler! Saygılarımla, Vladimir

Original message
Добрый день Ласло! Ваш ответ меня(как наверно и коллег) полностью удовлетворил спасибо,от меня лично! По поводу провокационных вопросов? Я,думаю ты не прав,не сегодня,завтра мне или коллегам придеться обратиться к вам за помощью.И,я должен быть уверен в вашей благонадежности,и честности! Этот принцип работы,нам диктует жизнь,и нам приходиться его придерживаться.Что касаеться офиса,я тоже соглашуся с Вашей точкой зрения! Не всегда наши возможности соезмиримы с нашими желаниями.С тем размахом с которым вы начили детективную дейтельность,дай бог,чтоб Ваши затраты были маленькой йотой в финансовом потоке ваших гонораров! В своем письме Вы упомянули Алексея,как я уже не однократно писал о нем(повторяться не буду).Со временем я думаю,Ваши взаимоотношения перейдут в другое русло.Украина,тоже не маленькая,тем более Вы работаете в разных областях.И,конечно у Вас и у Алексея возникают вопросы по твоей или его области.Еще раз спасибо за ответ! С уважением Владимир

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Teşekkürler.

Original message
Спасибо.

Vladimir

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Andrey, mesajlarım bundan ibaret değil! Bu arada, adresinize bir mektup gönderdim!

Original message
Андрей,что то у меня не все сообщения проходят! Я кстате в твой адрес отправлял письмецо!

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
kontrol edeceğim.

Original message
Сейчас гляну.

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Dinle, bitmeden. Forumdan posta kutusuna gönderdin mi?

Original message
Слушай, пока не прошло. Отправлял с форума на почтовый ящик?

Vladimir

Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Andrey, siparişi telefonla Astrakhansky'ye götürmek istedim, müşteri irtibatı yok mu?

Original message
Андрей,хотел заказик по телефону Астраханскому взять,контактов заказчика нет?
Web sitesi
privatdetectiv-ua.com
Lütfen! İletişim kurmaktan her zaman memnuniyet duyarım! Ne kadar mutlu bir insansın, Volodya, kuzey ışıklarını nadiren görmene rağmen: ağla:

Original message
Пожалуйста!Всегда рад общению!Какой ты счастливый человек Володь,хоть и редко но видишь северное сияние :cry: