Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler!
Yine sorun, yine hastalık getirdi (tekrarlayan inme). Kendim için sormuyorum, eşime yardım ediyorum (Üç çocuğum var ve şu an çalışamıyorum) Sberbank kartı 5469 5600 1027 5143. Ben kendim 3 aydır kafesten uzaktayım. bir şey olursa kişisel olarak yazın veya beni telefondan arayın. 8 917 311 4111
Original message
Добрый день!
Опять проблемв, опять свалила болезнь (повторный инсульт). За себя не прошу, помогите супруге (трое детей а я пока работать не смогу) карта сбербанка 5469 5600 1027 5143. Сам выпадаю из обоймы месяца на три. если что пишите в личку или звоните мне на телефон. 8 917 311 4111
Nail'e minnettarlığımı ifade etmek istiyorum!
Yarım yıl boyunca, sıcak noktalarda çalışan tanınmış bir VGTRK muhabiri olan tanıdığımın akrabalarını bulmak için meslektaşlarımı şaşırttım.
Akrabalar Chelyabinsk'te yaşıyor.
Cevap olarak, sessizlik.
Nail'e sordum, yarım saat içinde tüm hizalamayı alıyorum.
Bu bir dedektif için gerçekten değerli bir iş - bir arama motoru.
Çivi! Çok teşekkürler!
Original message
Хочу выразить Благодарность Наилю!
Пол года озадачивал коллег найти родственников моего знакомого известного корреспондента ВГТРК работающего в горячих точках.
Родственники проживают в Челябинске.
В ответ тишина.
Попросил Наиля, через пол часа получаю весь расклад.
Вот это действительно достойная работа детектива - поисковика.
Наиль! Огромное СПАСИБО!