Teşekkürler!
Nikolay! Konstantin!
Sitem müşteri çekmek için değil, sahtekar olmadığımı göstermek için yapıldı! Bazen bir insan bulmak benim için aldatıcı ve sahtekar olmadığımı kanıtlamaktan daha kolay, çünkü bazı "yoldaş olmayanlar" (onları çok iyi tanıyorsunuz) bana sunmak istiyorlar.
Müşterileri kendim buluyorum. İletişim sırasında, taklit ettiğim kişi olduğumdan emin olmak için onları siteye bakmaya davet ediyorum. Ne de olsa, bir damla yalanın lakabı yoktur! İnsanlar beğeniyor, birini bulduktan sonra tüm müşterilerime soruyorum!
Siteyi nasıl daha anlaşılır hale getiririz diye düşünürken aklıma video yapma fikri geldi. Çünkü potansiyel bir müşteri bir video gördüğünde onu izleyecektir çünkü onu yormayacaktır. Ve metinler gönderirseniz, daha açık hale getirmek için çok fazla yazmanız gerekir. Müşterinin videoyu zorlamadan izlemesi ve belgeleri vb. görmemesi daha mı iyi olur yoksa büyük bir metin mi okuyacak (dedikleri gibi LOTS)?
Sanırım videoyu izleyecek ve kendisi için sonuçlar çıkaracak. Metin bir şekilde kişisel değil, ancak video bir kişiyi gösteriyor ve tanımlanabiliyor!
Bunun gibi bir şey! Site reklam amaçlı değil, kim olduğumuzu göstermek için yapılmıştır. Ve bu doğal. Neysek oyuz! Resmi olmayan, ancak anlaşılabilir olmasına izin verin!
Ne de olsa, resmiyetten hoşlanmıyoruz (Hiçbir suç PONTS denilmeyecek), ama çalışmayı tercih ediyoruz!
Bunun gibi bir şey! Bu benim görüşüm ve başkalarının görüşü ile örtüşmeyebilir!