Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

Dedektiflik bürosu, özel dedektif Rusya, Tver

Web sitesi
www.detektiv-tver.ru
Dedektiflik Bürosu Tver,
özel dedektif Tver

Andrey, hizmetler için sabit fiyatlar belirlemedim. Nasıl aşılandığı birçok faktöre bağlıdır. Temel olarak, hizmetin fiyatı iletişim sürecinde müzakere edilir. İskender.

Original message
Детективное агентство Тверь,
частный детектив Тверь

Андрей, твердых цен на услуги я не устанавливал. Как привило это зависит от многих факторов. В основном цена на услугу огованивается в процессе общения. Александр.

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Pekala, bir tür temel var, örneğin, bir hücre numarasını kırmak, bir adres bulmak, bir hücre numarası bulmak, dış mekan.

Original message
Ну есть же какой то базис, например пробить сотовый номер, найти адрес, найти номер сотового, наружка.
Web sitesi
www.detektiv-tver.ru
Andrey, burada neredeyse yalnızım, camdaki sinek gibi. Ehliyetten uzak tüm hareketlerim anında fark edilir. Diğer dedektiflerin web sitelerini okuduğumda, dikkatsizliklerine veya sadece kibirlerine hayret ediyorum. Tver'de böyle bir cezasızlık yok. Şu anda Megofon ve Tele-2 ile ve ayrıca MTS zorluklarıyla ilgili sorunlarım var. Bütün bunlar, bu konulardaki nadir sorularla dengeleniyor.
Saygılarımla, İskender.

Original message
Андрей я здесь практически один, как муха на стекле. Все мои движения всторону от лицензии сразу будут замечены. Когда я читаю сайты других детективов, просто удивляюсь их безалаберности или просто самонадеянности. В Твери такой безнаказанности нет. Имею в настоящее время проблемы с Мегофоном и Теле-2, да и с МТС затруднения. Все это компенсируется редкими вопросами по этим темам.
С уважжением Александр.
Sayın meslektaşım, Her dedektifin kendi kurma ve değiştirme hakkına sahip olduğu fiyatlandırma politikasıyla lisansın ne ilgisi olduğu açık değil mi?

Original message
Уважаемый коллега!Непонятно какое отношение лицензия имеет к ценовой политике,которую каждый детектив вправе устанавливать и видоизменять самостоятельно?

DIBNN

Нижегородское Детективное Агентство
Private access level
Россия, Нижний Новгород. +7-901-800-00-15.
Web sitesi
dibnn.ru
Nikolay, tamamen Avrupalılaştın. Lisans verenlerin çubuğa ihtiyacı olmadığını mı düşünüyorsunuz? Burası Rusya ve İçişleri Bakanlığı'nda Pepsi neslinin çoğunluğu her yerde. Daha önce olan bu kavramlar ve tutumlar yok, foruma gidin veya siteniz hemen bir kombinasyona hazır. Müşteriyi hayal kırıklığına uğratacaklar ve sonra çarpacaklar. Ne yazık ki, ama öyle :(

Original message
Николай ты совсем европизировался. Думаешь лицензионщикам палки не нужны? Это же Россия.Да и в МВД повсюду поколение пепси в большинстве. Нет уже тех понятий и отношении которые были раньше.Зайди лицензионщик на форум или твой сайт сразу готовся к комбинации. Подведут клиента а потом хлопнут.Увы но так :(
Dur Ruslan!Lisans tarafından sağlanan hizmetlerin bir listesi var ve fiyatları kendim belirliyorum.Meslektaşıma yasaları çiğnemesini veya kendisi için sorunlu hizmetler yapmasını önermiyorum.Sadece şunu söylemek istiyorum. Faaliyetlerimin doğası gereği gerçekleştirebileceğim hizmetler için fiyat belirleyebilirim, tavanı varsa her zaman altına inebilirim, bu benim ayrıcalığım.

Original message
Ну подожди,Руслан!Есть перечень услуг,предусмотренный лицензией,а цены я устанавливаю сам.Я же не предлагаю коллеге нарушать закон или выполнять услуги,которые для него проблемные.Я только хочу сказать,что на те услуги,которые я могу выполнять по роду своей деятельности,я могу устанавливать цены.Если для них предусмотрен какой то потолок,то ниже я могу уйти всегда.Это моя прерогатива.

DIBNN

Private access level
Web sitesi
dibnn.ru
Nikolay, çocuklarla ilgili Rus yasasını okudun. faaliyetler? Aynı hiçbir şeye izin verilmez

Original message
Николай ты читал Российский закон о Дет. деятельности? Та же ничего не разрешено

DIBNN

Private access level
Web sitesi
dibnn.ru
DIBNN' Alıntı:
Nikolay, çocuklarla ilgili Rus yasasını okudun. faaliyetler? Aynı hiçbir şeye izin verilmez
Ve izin verilen şey, müşterilerden gelen tek bir itiraz değil. Sahipsiz.

Original message
DIBNN' Alıntı:
Николай ты читал Российский закон о Дет. деятельности? Та же ничего не разрешено
А что разрешено то ни одного обращения от заказчиков. Невостребовано.
Ama hangi hizmetler sağlanıyor, yoksa bir lisans alıp tuvalete mi atmalıyım? Peki o zaman bu hizmetlerin fiyatlarını resmi olarak belirtin ama mevzuatınız ilgimi çekti ve bugün okuyacağım.Avrupa'da zor olduğunu düşünmüştüm.Evet, biz size kıyasla özgür insanlarız.

Original message
Но какие то услуги предусмотренны?Или я должен купить лецензию и наклеить ее в туалете? Ну тогда формально указать цены на те услуги,которые есть.Но меня заинтересовало ваше законодательство и я сегодня же его прочту.Я думал у нас в Европе жестко.Да мы по сравнению с вами свободные люди.
Web sitesi
privatdetectiv-ua.com
Sen, Nikolai, "h..kuyruğu"nu bir parmakla kıyaslama! İtalya'da jandarma üniformalı olarak evlenir ve meslektaşları düğüne üniformalı gelebilir, ama bizimle mi?

Original message
Ты, Николай, "х..вост"с пальцем не сравнивай! В Италии карабинер женится по форме, и коллеги его на свадьбу в форме могут прийти, а у нас?Засмеют