Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İskender, iyi akşamlar! Mutlu tatiller!
Forum neredeyse hazır, teknik olarak zaten çalışıyor, tasarımı tamamlamaya devam ediyor. Şimdi arama kutusuna dedektifleri "çekiliyorum". Sizden bir afiş yerleştirmeyi dört gözle bekliyorum, bundan sonra size de "puan vereceğim".
Tüm saygımla, Andrew.
Original message
Александр, добрый вечер! С праздниками наступающими!
Форум практически готов, технически он уже работает, осталось доделать дизайн. Я сейчас "забиваю" в поисковое окно детективов. Жду от тебя размещение баннера, после этого и тебя "забью".
С уважением, Андрей.
İyi günler meslektaşlarım!
Yaroslavl Bölgesi Rybinsk'ten bir özel dedektif size yazıyor (Yaroslavl Bölgesi ve Rusya Federasyonu için 2007'den lisans).
İşbirliği umuduyla size yazmaya karar verdim.
Teklifim ve isteğimle ilgileniyorsanız, sabırsızlıkla yazın!
Saygılarımla, Ruslan Varlachenko.
Добрый день,коллеги!
Пишет Вам частный детектив из г.Рыбинска Ярославской обл.(лицензия от 2007 года по Ярославской области и РФ).
Решил Вам написать в надежде на сотрудничество.
Если Вас заинтересовало мое предложение и моя просьба,пишите с нетерпением жду!
С Уважением, Варлаченко Руслан Владимирович.
İyi günler, sevgili İskender! Doğum günün kutlu olsun! Kendi adıma ve forum adına sağlık ve esenlikler dilerim!
Tüm saygımla, Andrew.
Original message
Добрый день, уважаемый Александр! Поздравляю Вас с днём рождения! Желаю Вам от себя лично и от имени форума: здоровья и процветания!
С уважением, Андрей.