Bize habercilerden veya telefonla ulaşın.

whatsapp telegram viber phone email
+79214188555

Dedektiflik bürosu, özel dedektif Rusya, Tver

Web sitesi
www.detektiv-tver.ru
Evet sevgili meslektaşlarım, Ostap Bender'in dediği gibi bu sizin için Rio Dejaneiro değil. Burası Rusya Ana. Burada yüklü bayraklar var ve onlar için atlamak yasaktır. Kayıp bir kişiyi aramak için, bir şekilde pratikten geliştirdim, iş 20 bin. Teşvikler 30 bin. Peki, sertifikanın kendi başıma yapılması gerektiğinde, iş fiyatları ne olacak? Lisansa hazır bir sertifika getirdim, iade ettiler ve rengin daha doygun olması gerektiğini söylediler ve revizyon için geri gönderdiler. Dolayısıyla tüm çalışmalarımız sizin bilginiz, fikirleriniz, becerileriniz ve bağlantılarınızdan yola çıkarak tamamen doğaçlamadır.
Saygılarımla, İskender.

Original message
Да уважаемые коллеги, как говорил Остап Бендер, это Вам не Рио Дежанейро. Это, матушка Россия. Здесь утановлены флажки и за них прыгать запрещего. За розыск пропавшего без вести у меня как-то уже сложилось из практики, работа 20 тыс. поощрение 30 тыс. Да что говорить о расценках по работе, когда само удостоверение приходилось делать самому. Принес в лицензионку готовое удостоверение, его вернули и сказали, что цвет должен быть более насыщенным и отдали на доработку. Так что вся наша работа это сплошная импровизация из твоих знаний, идей, навыков и связей.
С уважением Александр.
A

Anonymous

Herkese merhaba, Meslektaşlarım!
Ukrayna'da bir yandan bu konuda daha kolay - ruhsatımız yok, özel evin faaliyetleri yasal değil: D
Elimizden geldiğince çalışıyoruz - bazıları lisansları altında resmi asistan olarak avukatlara bağlı, bazıları koleksiyonculara (yasallaşmamış olsalar da), genellikle özel (bireysel) girişimci olarak kayıt oldum ve bir gazete düzenledim - Bilgi Ajansı olarak çalışıyorum (basın, yani: D).
Bütün bunlar iyi, beni nasıl çimdiklemeye çalışsalar da işe yaramıyor, ancak mevzuat eksikliğinin dezavantajları da var - tüm meraklılar - amatörler - dedektiflere girdi. Özel bir soruşturma fikri tomurcukta mahvoluyor.
Beni tanıyan ve çalışan (veya benimle çalışan) Ukraynalılar kalite ve şartlar için çekiçlediğimin farkındalar, sadece “eski” olanlarla çalışıyorum çünkü insanların zanaat hakkında bir kitap fikri yok, ama ben uzak duruyorum amatörlerden. İşimde sert ve titiz olduğum için birçok kişi bana güceniyor - arananlar listesinde bana bunu öğrettiler :)
Ancak lisanslama ve ilişkilendirme eksikliği, kaos, damping ve profesyonellik ve etik eksikliği yaratır.

Original message
Привет всем, Коллеги!
У нас в Украине с одной стороны в этом плане проще - у нас вообще нету лицензий, деятельность ЧД не узаконена :D
Работаем кто как может - кто к адвокатам пристраивается официальным помощником, под их лицензии, кто к коллекторам (хотя те тоже не узаконены), я вот вообще зарегистрировался как частный (индивидуальный) предприниматель и организовал газету - работаю как Информационное агентство (пресса то бишь :D ).
Все это хорошо, как не пытаются меня прищучить, не получается, но есть и минусы отсутствия законодательства - в сыскари полезли все энтузиасты - любители, абы только «бабла хапнуть», а там трава не расти. Идею частного сыска на корню гробят.
Те украинцы, кто меня знает и работает (или работал со мной), в курсе, что я долблю за качество и сроки, работаю лишь с «бывшими», потому что люди имеют не книжное представление о ремесле, а от любителей я держусь подальше. Многие на меня обижаются, что я резок и дотошен в работе - приучили меня так в розыске :)
Но отсутствие лицензирования и ассоциативности порождает хаос, демпинг и отсутствие профессионализма и этики.
Web sitesi
www.detektiv-tver.ru
Evet meslektaşım, söylediğin şey belki de gerçekten bir karışıklık. Bu nedenle, bu koşullar altında çalışmaktansa bir lisans altında çalışmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Avukatlarla çalışmam hiçbir şekilde örtüşmez. Onun kendi görevleri var ve benim de kendi görevlerim var. Lisans kapsamında, sözleşmeyi imzaladıktan sonra araştırmacıyı tanıyorum ve eskisi gibi çalışıyorum. Üstelik resmi bir kişidir ve kanunlar çerçevesinde yetkileri çok daha geniştir ve bazen bazı yöntemler konusunda onu yönlendirmesi gerekir. En ilginç olanı, araştırma seviyesinin şimdi eskisinden çok daha mütevazı olduğunu fark ettim. Müfettişlerin çalışma tutumu 5-10 yıl öncesine göre çok daha soğuk. Eski dedektifler için lisans almakta büyük bir sorunumuz yok. Müfettişler genellikle avukatlara gider. Kitle iletişim araçları yaratmak zorunda olmam harika ama eski bir dedektif olarak bu gerçekten kahramanlık. Tebrikler. Belki de yakın gelecekte bir at üzerinde olacaksınız. Ve bizim için bu, Ukrayna bölgesinde arama yaparken çok yardımcı oluyor. Rusya Federasyonu'nda bir lisans aldıktan sonra, özel girişimci olarak da kayıt oluyoruz ve bir banka hesabı açıyoruz. Andrey'e özgürce iletişim kurabileceğimiz ve birbirimize yardım edebileceğimiz bu forumu yarattığı için çok mutluyum ve çok teşekkür ederim. Tüm forum katılımcılarına merhaba.
İskender.

Original message
Да коллега, то что ты сообщил это пожалуй действительно бардак. Так что я считаю лучше работать по лицензии чем в таких условиях. У меня работа с адвокатами никак не пересекается. У него свои задачи а у меня свои. По лицензии, я после подписания договора знакомлюсь со следователем и работаю как раньше. Тем более что он является официальным лицом и полномочия у него в рамках закона намного шире и приходится иногда подсказывать ему о некоторых приемах. Что самое интересное, заметил что уровень следствия в настоящее время намного скромнее чем раньше. Отношение следователей к работе намного прохладнее чем лет 5-10 назад. У нас получить лицензию для бывших сыщиков большой проблемы нет. Следователи как правило идут в адвокаты. Ну а о том, что пришлось создать средство массовой информации это отлично, но как для бывшего сыщика это действительно героизм. Молодец. Возможно в недалеком будущем ты будеш на коне. Да и для нас это большое подспорье при розыске в Украинском регионе. При получении лицензии в РФ мы тоже регистрируемся, как частные предприниматели и открываем счет в банке. Я очень рад и огромная благодарность Андрею, что он создал этот форум, где мы свободно можем пообщаться и оказать друг другу помощь. Привет всем участникам форума.
Александр.

Матушкин Андрей Николаевич

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
İyi akşamlar İskender! Nazik sözlerin için teşekkür ederim.
Saygılarımla, Andrey Matushkin.

Original message
Добрый вечер, Александр! Спасибо за тёплые слова.
С уважением, Матушкин Андрей.
A

Anonymous

Evet, Andrey harika ve iyi bir iş çıkardı - hepimize tanışma ve iletişim kurma fırsatı verdi. Teşekkürler Andrey ;)

Original message
Да, Андрей сделал большое и хорошее дело - дал всем нам возможность познакомиться и пообщаться. Спасибо, Андрей ;)
Web sitesi
privatdetectiv-ua.com
Evet, evet Andrey çok teşekkür ederim!

Original message
Да,да Андрей большое тебе спасибо!

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Nazik sözler için teşekkürler!
Birlikte olduğumuzda, bu güçtür!

Original message
Спасибо за добрые слова!
Когда мы вместе, это сила!
Web sitesi
privatdetectiv-ua.com
Evet, belki de BDT'nin enginliğinde, forumumuz en çok dedektifi topladı:!:

Original message
Да пожалуй на просторах СНГ наш форум собрал больше всего детективов :!:

Президент IAPD
Yönetici
Private access level
Full members of NP "MOD"
Web sitesi
o-d-b.ru
Bu sadece başlangıç! Üzücü olan bir şey var, Ruslan üçüncü aydır forumda oturuyor. Forumun gelişimini hızlandırma arzusu var, ancak dedikleri gibi: Cennete sevinirim, ancak günahlara izin verilmez.

Original message
Толи ещё будет! Одно расстраивает, третий месяц Руслан сидит над форумом. Есть желание форсировать развитие форума, да как говорится: рад бы в рай, да грехи не пускают.
A

Anonymous

Ve onlar ne tür günahlar, Andrei? :)

Original message
А что за грехи то, Андрей? :)